Huawei Watch GT 2 46mm Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55024474
  • Tuotenumero: 6901443329922
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 24 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 99,00 9900 129,00 € 12900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä black (varustettu silikonirannekkeella) ja brown (varustettu nahkarannekkeella).

Tyylikäs Huawei Watch GT 2 46mm -älykello sopii aktiiviselle seikkailijalle, sillä sen älykkään ja virtatehokkaan Kirin A1-prosessorin ansiosta akku kestää normaalikäytössä jopa kaksi viikkoa.

Huawein Watch GT 2 46mm on suunniteltu minimalistisella tyylillä miellyttämään silmää. Kirkas ja laadukas AMOLED-näyttö on kestävää 3D-lasia. Tyylikkään ulkomuodon ansiosta kello ei näytä perinteiseltä urheilukellolta, vaan sopii arkikäyttöön mainiosti. Kellossa on useita erilaisia kellotauluja valittavana, niin voit muuttaa kellon ulkonäköä helposti tilanteen tai fiiliksen mukaan.

Suomalaista analytiikkaa ja tarkka GPS-paikannus. Huawei Watch GT 2 46mm -älykellossa on monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan, jotka on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Kello tukee tarkalla GPS-paikannuksellaan laajasti erilaisia urheilulajeja, kuten juoksua, pyöräilyä uintia, kiipeilyä, triathlonia ja sisäliikuntalajeja. Vedenkestävyyden (ATM5) ansiosta kello sopii hyvin myös avovesiuintiin.

Huawei Watch GT 2 46mm tukee GPS- ja GLONASS -satelliittipaikannusjärjestelmiä. Sijainnin paikannus on aina nopeaa ja tarkkaa ympäri maailmaa. Barometri ja kompassi tekevät Huawei Watch GT 2 46mm -älykellosta täydellisen vaelluskumppanin. 3D-etäisyysmittauksen ansiosta sijainti pysyy tarkkana myös pitkillä ja korkeilla vuoristoreiteillä. Tämä urheilullinen älykello sopii mainiosti myös ultralajeihin tai pitkille matkoille, sillä akkua riittää 30 tuntia yksittäisen suorituksen seurantaan GPS päällä.

Lempimusiikki kellossasi. Urheiluominaisuuksien lisäksi Huawei Watch GT 2 46mm -älykelloon saa ladattua musiikkia, joten et tarvitse esimerkiksi lenkille enää mukaan puhelinta, vaan voit kuunnella Bluetooth-kuulokkeilla musiikkia suoraan kellostasi. Bluetooth mahdollistaa myös puheluiden soittamisen kellosta. Saat kelloon halutessasi ilmoitukset saapuneista viesteistä ja puheluista.

Huawein TruSeen 3.0 -teknologian, Kirin A1-prosessorin ja tekoälyalgoritmin avulla sykkeen reaaliaikaisesta mittauksesta on saatu erittäin tarkkaa. Kellossa on Harvardin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa yhteistyössä kehitetty unenseurantaohjelma: Huawei TruSleep 2.0 -ominaisuuden avulla voit seurata unenlaatuasi ja tunnistaa mahdollisia uneen liittyviä ongelmia. Voit myös seurata stressitasoasi, ja kello auttaa sinua tunnistamaan stressin ja neuvoo kuinka rentoutua, esimerkiksi hengitysharjoitusten avulla.

Huawei Watch GT 2 46mm -älykellossa on monia sensoreita, kuten gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, geomagneettinen sensori, barometri, hämäräntunnistus, paineentunnistus ja kapasitatiivinen sensori.

-Ääni: Kaiutin ja mikrofoni. Tukee soittamista ja musiikin kuuntelua (toistoaika Bluetooth-kuulokkeilla 24h)
-Näyttö: 3D-lasia, 1.39” AMOLED-värinäyttö, resoluutio: 454 x 454, PPI 326
-Akku 455 mAh, akunkesto jopa 2 viikkoa (tai jopa 30 tuntia GPS päällä)
-Mitat: 45.9 mm x 45.9 mm x 10,7 mm, paino 41 g (ilman ranneketta)
-Vesitiivis 5 ATM-luokituksen mukaisesti (jopa 50 metriin asti)
-Huawei TruSeen 3.5 -sykkeenmittaus
-Bluetooth: 2.4GHz, Bluetooth 4.1
-Muisti: 4 Gt ROM + 32Mt RAM

Yhteensopivat tuotteet: Android 4.4 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 14 cm - 21 cm.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.