Russell Hobbs Blade Boost tehosekoitin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Russell Hobbs
  • Tuotekoodi: 26710-56
  • Tuotenumero: 5038061145427
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 4 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 79,00 7900
Määrä: kpl
Russell Hobbs Blade Boost -tehosekoittimessa on ainutlaatuinen Blade Boost -teknologia. Paina kannua alaspäin ja aineosat sekoittuvat täydellisesti. Kun painat kannua, niin terät nousevat ylöspäin 20 mm, näin ainesosat pääsevät paremmin liikkumaan.

Tällä tehosekoittimella sekoitat vaivattomasti vaikeimmatkin ainesosat. Ei huolta, että blenderi jumittaisi, eikä kannua tarvitse avata kesken sekoittamisen. Kahden nopeusasetuksen avulla voit valita nopeuden haluamallesi koostumukselle, ja lisänä on kätevä pulssitoiminto. 1,5 litran kirkkaan ja kevyen muovikannun kapasiteetti riittää loistavasti pilkkomaan, soseuttamaan ja sekoittamaan kaikki ainekset, joita tarvitset keittoihin, kastikkeisiin ja smoothieihin.

750 W teho ja 20 500 kierrosta minuutissa takaavat tasaisen lopputuloksen nopeasti ja vaivattomasti. Imukuppijalkojen ansiosta tehosekoittimesi pysyy vakaana, vaikka se toimisi korkeimmalla asetuksella.

4-kärkisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun terän avulla murskaat helposti jopa kovat ainesosat, kuten pähkinät ja jään. Voit irrottaa kannen helppoa täyttämistä, tyhjentämistä ja puhdistamista varten, ja siinä on myös 30 ml:n mittakorkki, joka mahdollistaa täsmällisen nesteen lisäämisen. Voit laittaa kaikki tehosekoittimen irrotettavat osat suoraan astianpesukoneeseen jokaisen käyttökerran jälkeen.

- 4-kärkinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä
- Nopeudensäätö 2 nopeudella + pulssitoiminolla
- 1.5 L kestävä, kevyt ja kirkas muovikannu
- Astianpesukoneessa pestävät osat
- Jopa 20 500 kierrosta minuutissa
- Irrotettava kansi mittakorkilla
- Blade boost -teknologia
- Imukuppijalat
- 750 W

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.