Samsung Galaxy XCover 5 Enterprise Edition

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-G525FZKDEEB
  • Tuotenumero: 8806092174955
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 239,00 23900
Määrä: kpl
Samsung Galaxy XCover 5 on vankka ja kestävä puhelin, joka on kehitetty selviämään kaikkein vaikeimmistakin olosuhteista. Siinä on 5,3 tuuman reunasta reunaan ulottuva näyttö, 64 Gt muistia ja tehokas 3000 mAh:n vaihdettava akku. Galaxy XCover 5 on veden- ja pölynkestävä. Lisäksi se on testattu MIL-STD 810H -standardin mukaisesti, joten se täyttää Yhdysvaltain armeijan asettamat vaatimukset.

Enterprise Edition -mallit sisältävät Knox Suiten 1 vuoden lisenssin. Suite on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut mobiililaitteiden turvaamiseen, käyttöönottoon ja hallintaan. Knox Suite sisältää seuraavat ratkaisut: Knox Manage, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment ja Knox E-Fota.

Samsung Galaxy XCover 5 on kestävä puhelin kaikille, jotka tarvitsevat hyvin mukana menossa kestävän puhelimen. Se kestää iskuja, vettä, pölyä ja likaa, joten se selviää juuri niin monesta haasteesta kuin sinäkin. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta XCover 5 helpottaa uusiin haasteisiin heittäytymistä.

Samsung Galaxy XCover 5 -puhelimella on IP68-luokitus eli se kestää upotuksen veteen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Lisäksi se kestää hyvin likaa ja pölyä. XCover 5 on myös testattu MIL-STD 810H -standardin mukaisesti eli se täyttää Yhdysvaltain armeijan asettamat vaatimukset. Se kestää esimerkiksi tärinää pitkiä aikoja, toistuvia iskuja sekä erittäin korkeita ja matalia lämpötiloja.

Puhelin sisältää toimintoja, jotka tekevät elämästäsi helpompaa liikkuessasi ulkona eri tilanteissa ja säätiloissa. Galaxy XCover 5 kestää vettä, iskuja ja likaa, minkä lisäksi sitä on Glove Touch -tilan ansiosta mahdollista käyttää ohuet käsineet käsissä.

Kukaan ei haluta tuhlata aikaa. Sen vuoksi Galaxy XCover 5 -puhelimessa on XCover Key -niminen pikatoiminto. Se on vasemmalla puolella oleva painike, jonka voi ohjelmoida niin, että voit käyttää nopeasti usein käyttämiäsi toimintoja. Voit ohjelmoida yhden toiminnon lyhyelle painallukselle ja toisen pitkälle painallukselle.

-Puhelimen akku on vaihdettavissa, joten voit käyttää puhelinta pitkään ilman keskeytyksiä  
-Hyvä etu- ja takakamera – XCover 5 -puhelimessa on kaksi laadukasta kameraa
-Aktiiviseen elämään sopivia toimintoja – Glove Touch, Dual LEDv
-Vankka ja kestävä – IP68-luokitus ja MIL-STD 810H-luokitus

Tekniset tiedot:
-Muisti - 4 GB RAM - Tallennustila - 64 GB sisäistä tallennustilaa
-Suoritin - Exynos 850 Octa-Core (4x2.0 GHz & 4x2.0 GHz)
-Sormenjälkilukija (sivulla), USB-C-lataus, 15W lataus
-Näyttö - 5.3”, 720x1600, 20:9, 331ppi, TFT
-Mitat ja paino - 147.1 x 71.6 x 9.2 mm
-Käyttöjärjestelmä - Android 11
-Akku - 3000 mAh, vaihdettava

Kamerat:
-Takakamera: 16 MP, f/1.8, PDAF
-Etukamera: 5 MP, f/2.2

Tilaa puhelimeen myös panssarilasi ja suojakuoret. Täältä löydät panssarilasit ja laajan valikoiman suojakuoria ja suojakoteloita Samsung Galaxy XCover 5 -puhelimeen.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.