Xiaomi Poco F4 GT 12/256GB Stealth Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Xiaomi
  • Tuotekoodi: MZB0BIZEU
  • Tuotenumero: 6934177780677
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 695,00 69500
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä Cyper Yellow ja Stealth Black.

Poco F4 GT on varustettu viimeisimmällä ja kehittyneimmällä Qualcommin 5G-piirisarjalla, Snapdragon 8 Gen 1 -suorittimella. Tehokkaimpana Android-piirisarjana se tarjoaa 20% paremman CPU-suorituskyvyn ja jopa 50% paremman GPU-laskentatehon.

Suorituskyvyn maksimoinniksi, Poco F4 GT tarjoaa joutuisaa LPDDR5 RAM-muistia, jopa 6400Mbps nopeudella sekä päivitetyn UFS 3.1 ROM-muistin jonka kirjoitusnopeutta on nostettu jopa 25%. Täysien tehojen vapauttamiseksi Poco F4 GT on varustettu LiquidCool Technology 3.0 -jäähdytyksellä, joka on alan hienostuneinta antia. Jopa intensiivisimmissä ja tehoa vaativimmissa pelihetkissä, jotka normaalisti tuottavat reippaasti lämpöä, jäähdytysominaisuudet takaa tasalaatuisen ja jykevän suorituskyvyn.

Poco F4 GT on ensimmäinen 120W HyperCharge-latauksella ja 4700mAh kaksoiskennoakulla varustettu Poco-puhelin. Akun täyteen lataaminen vie vaivaiset 17 minuuttia. Poco F4 GT tarjoaa 100% latauksen 27 minuutissa jopa tiukan pelisession aikana, vaikka pikalataus on vikkelä, se on silti lempeä akulle. 120W HyperCharge on toteutettu MTW (Multiple Tab Winding) -teknologialla ja kahden latauskanavan avulla, jotta nopea lataus toteutuu myös pelatessa. Niille, jotka lataavat puhelinta harvemmin, AdaptiveCharge -tekniikka tasoittaa latausnopeutta 80-100% välillä, esimerkiksi yöllä ladatessa.

Poco F4 GT muuntautuu täydeksi käsipelikonsoliksi magneettisten olkanäppäimien myötä. Mobiilipelaajat saavat näppäimistä peliohjainkokemuksen ja -tarkkuuden tositoimiin. Olkanäppäimet ovat muotoiltu magnetismia hyödyntäen, joten ne “leijuvat” pehmeännapakasti paikallaan ja kestävät jopa 1,5 miljoonaa painalluskertaa.

Olkanäppäimiä on testattu yli 100 suosituimman pelin äärellä ja ne tarjoavat parempaa, herkempää ja kestävämpää suorituskykyä. Nämä napit ovat pelaajan salainen ase, jotka voidaan asettaa pelikohtaisiksi apunapeiksi, mutta ovat myös muokattavissa pikatoiminnoiksi puhelimen muussa käytössä - esimerkiksi kameran, ruudunkaappauksen tai salamavalon avaamiseen.

Näyttö ei ole suinkaan pahnanpohjimmainen ominaisuuksista Poco F4 GT -puhelimessa. 6,67” litteä AMOLED-näyttö on räätälöity pelaajille tarjoten 480Hz kosketusherkkyyden ja 120Hz virkistystaajuuden jotta pelikokemus olisi paras mahdollinen.

Litteä näyttömuotoilu vähentää virhepainalluksia peleissä, mutta sormien lisäksi myös silmät nauttivat tämän näytön PWM-himmennysmenetelmästä. Vain 10-bittinen värimaailma on kyllin hyvää, joten Poco F4 GT -puhelimen näyttö kattaa eteesi yli miljardin värin paletin, ja on tarkkuusviritetty eläväisen värimaailman luomiseen.

-Neljä kaiutinta, Dolby Atmos
-Magneettiset olkanäppäimet
-120Hz litteä AMOLE-näyttö
-LiquidCool Technology 3.0
-Älykäs 120W HyperCharge
-4nm Snapdragon 8 Gen 1
-480Hz kosketusherkkyys
-4700mAh akku
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.