4smarts nopea Lightning-autolaturi iPD

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: 4smarts
  • Tuotenumero: 4250774927997
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 2 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 27,90 2790
Määrä: kpl

Tiedostot

Katso kaikki yhteensopivat lataustuotteet Applen Lightning-liitännällä varustettuihin puhelimiin ja tabletteihin tästä.

Lataa Apple iPhone jopa yli kolme kertaa nopeammin kuin mukana toimitetulla verkkolaturilla. Tämä sarja koostuu autolaturista ja latauskaapelista, jotka tulevat Power Delivery -ominaisuutta. Valmistettu erityisesti Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus ja Apple iPhone X -puhelimille, mutta toimii kaikkien Lightning-liitännällä olevien puhelimien ja tablettejen kanssa.

Lataa puhelimesi akun jopa 50% kapasiteettiin vain 30 minuutissa, kun alkuperäinen Applen laturi on ladannut samassa ajassa 20% (iPhone 8 Plus)

Tiesitkö?
Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus ja Apple iPhone X tukevat nopeaa latausta, mutta eivät puhelimen mukana tulevalla laturilla ja kaapelilla, jotka eivät tue kyseistä standardia. Puhelimen mukana toimitettu laturi tukee vain 5W-tehoa, 4smarts iPD-verkkolaturi säätelee lataustehoa automaattisesti ja voi tukea jopa 36W-tehoa.

Tekniset tiedot:
Input: 10-32V/3.5A
Output USB Type-A: DC 5V/2.4A (12W)
Output USB Type-C (Power Delivery) DC 5-12V/3A (36W)

Autolaturin kokonaisteho maksimissaan 48W. Säätää latausnopeuden liitettävän laitteen mukaisesti. Mukana toimitettavan latauskaapelin (Type-C --> Lightning) pituus 1 m.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.