Baseus

Vuonna 2011 perustettu Baseus valmistaa monenlaista kuluttajaelektroniikkaa ja tarvikkeita mobiililaitteille. Näiden vuosien aikana Baseus on kasvanut yhdeksi Kiinan johtavista kuluttajaelektroniikan valmistajista. Luurinetistä saat esimerkiksi Baseuksen suojat kuulokkeille sekä telineet ja kaapelit älylaitteille nopealla toimitusajalla.

Baseus-nimi kuvaa hyvin yrityksen toimintaperiaatetta. Se on lyhennelmä brändin sloganista ”Base on user”, joka tarkoittaa, että Baseus ottaa käyttäjäkokemuksen vahvasti huomioon tuotteidensa suunnittelussa. Näissä tuotteissa sekä käytännöllisyys että visuaalinen kauneus ovat tärkeitä arvoja. Baseus keskittyy tuotesuunnittelussa uuteen teknologiaan ja ympäristöystävällisiin materiaaleihin.

Jokaiselle tarvikkeelle tehdään laaduntarkistus ennen kuin se päästetään markkinoille, jotta voidaan varmistaa, että tuote toimii kaikissa käyttöympäristöissä. Tuotteiden laadukkuus, loistava suunnittelu ja hyvä käyttökokemus tekevät Baseuksesta suositun brändin kuluttajien keskuudessa.

Järjestys: