Beafon

Beafon valmistaa helppokäyttöisiä senioripuhelimia ja se kuuluu Aspöck Group -konserniin. Beafonin pääkonttori sijaitsee Itävallassa. Yhtiö työllistää noin 1 350 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 150 miljoonaa euroa. Beafon on erikoistunut helppokäyttöisten televiestintätuotteiden myyntiin.

Beafonilta löytyy laaja valikoima senioripuhelimia, joissa on selkeä suomenkielinen käyttöjärjestelmä ja suomenkieliset käyttöohjeet aina mukana. Senioripuhelimien lisäksi Beafonin valikoimista löytyy isku- ja pölysuojattuja puhelimia vaativaan käyttöön.

Kaikki Luurinetin myymät Beafon-puhelimet ovat lokalisoitu Suomen markkinoille: tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat varustettu suomen- ja ruotsinkielisellä käyttöjärjestelmällä ja käyttöohjeilla. Mikäli tilaat Beafon-puhelimen ulkomailta, niin siitä ei löydy suomen- ja ruotsinkielistä käyttöjärjestelmää tai käyttöohjeita.

Beafon puhelimien takuu on mallista riippuen kaksi tai kolme vuotta, akuilla 6 kk. Varastoimme myös laajan valikoiman Beafonin lisävarusteita: valikoimistamme löytyvät alkuperäiset akut, pöytälaturit ja kuulokkeet nopealla toimituksella.

Mikäli puhelimen käytössä tulee ongelmia, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Meiltä ostettujen Beafon-puhelimien takuuhuollot hoidamme myös nopeasti.

Beafon-puhelimien käyttöohjeet ovat ladattavissa kunkin tuotteen tuotekortilta PDF-muodossa, mikäli puhelimen mukana tullut käyttöohje on päässyt hukkumaan.

Järjestys: