Cameron Sino

Cameron Sino on vuonna 2000 perustettu kiinalainen akkuvalmistaja. Cameron Sinon akkuvalikoimaan kuuluu yli 40 000 erilaista akkua eri kuluttajatuotteisiin.

Cameron Sinon akut vastaavat alkuperäistä akkua. Akun kapasiteetti voi vaihdella malleittain ja olla alkuperäistä akkua pienempi, suurempi tai sama kuin alkuperäisellä akulla. Kapasiteetti vaihtelee akkumalleittain valmistustavasta riippuen. Akun kapasiteetti ilmoitetaan aina tuotekohtaisesti tuotekortilla.

Cameron Sinon tuotemerkkeihin kuuluvat myös tehokkaat X-Longer-akut - nämä akut ovat varustettu aina samalla tai suuremmalla kapasiteetillä kuin valmistajan vastaava alkuperäinen akku. Myös akun fyysisessä koossa saattaa olla hieman eroa valmistajan alkuperäiseen akkuun: kuitenkin niin, että akku on täysin yhteensopiva sitä käyttävän laitteen kanssa. Luonnollisesti mikäli kapasiteettiä on enemmän kuin valmistajan alkuperäisessä akussa, myös akussa on painoa enemmän.

Ensisijaisesti laitteissa suositellaan käyttämään kunkin valmistajan alkuperäisiä akkuja. Valitettavasti kuitenkaan kaikkiin tuotteisiin ei ole saatavissa alkuperäistä vara-akkua tai alkuperäisen vara-akun valmistus on jo loppunut. Pyrimme tarjoamaan vaihtoehdon alkuperäiselle akulle, mikäli sellainen Cameron Sinon valikoimista löytyy.

Kaikilla Cameron Sinon tuotteilla on kansainväliset ISO9001-, RoHS- ja CE-sertifikaatit.

Myönnämme kaikille Cameron Sinon akuille 12 kk takuun. Takuu kattaa sen, että vuoden sisällä ostopäivästä akun kapasiteetti on vähintään 80% uuden akun kapasiteetistä.

Tuotteita ei löytynyt.