Uusi
  • Emporia Pure LTE
  • Emporia Pure LTE
  • Emporia Pure LTE

Emporia Pure LTE

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Emporia
  • Tuotekoodi: V76-LTE_003
  • Tuotenumero: 9005613166939
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 8 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl

Tiedostot

Emporia Pure LTE -puhelimen suuressa värinäytössä on riittävästi tilaa näyttää tiedot ja valikot selkeästi. Oikeanpuoleisesta painikesarakkeesta pääsee suoraan käsiksi taskulamppuun, kameraan ja herätyskelloon. Alareunassa on virtakytkin.

Litteän muotoilunsa ansiosta Emporia Pure on erittäin mukava pitää kädessä. Siinä on luistamaton selkäpuoli. Takana on myös hätäpuhelupainike. Voit määrittää enintään viisi hätäyhteyshenkilöä. Hätätilanteessa paina hätäpainiketta pitkään. Kuuluu varoitusääni, joka ilmoittaa samalla lähiympäristöön, että apua tarvitaan. Emporia Pure siirtyy automaattisesti handsfree-tilaan suurimmalla äänenvoimakkuudella heti, kun yhteys hätäyhteyshenkilöön on muodostettu. Toiminto voidaan kytkeä pois päältä.

Kahden megapikselin kameralla voit ottaa valokuvia liikkeellä ollessasi ja lähettää ne ystäville tai perheelle taikka siirtää ne tietokoneelle. Kuvien tallennustilaa voidaan tarvittaessa laajentaa jopa 8 gigatavuun  microSD-kortilla.

Hyödyllisiä toimintoja ovat esimerkiksi erittäin voimakas värinähälytys, säädettävä kaiuttimen äänenvoimakkuus, kaiutinpuhelut, Bluetooth, sisäänrakennettu LED-taskulamppu, taskulaskin ja herätyskello.

Toimitukseen kuuluu käytännöllinen latausteline, jonka ansiosta matkapuhelimella on pysyvä paikka kotona ja joka varmistaa, että puhelin on aina ladattu.

-Erinomainen kuulokokemus, VoLTE, M4/T4 HAC kuulokojeyhteensopivuus
-Turvallisuus, IP54: pölyn ja vesiroiskeiden pitävä, hätäpainike
-Hälytyksen, taskulampun ja kamera suoravalintanäppäimet
-2,3 tuuman näyttö ja selkeät näppäimet
-Mukava, käteen sopiva koko
-2 megapikselin kamera
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.