Energizer

Energizer tunnetaan erityisesti akuistaan ja paristoistaan. Energizer on yhdysvaltalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1896 ja työllistää tällä hetkellä noin 5 500 työntekijää. Myynnissä mitattuna Energizer on maailman suurin paristovalmistaja.

Viime vuosina yhtiön tuotevalikoima on laajentunut ja tällä hetkellä se kattaa esimerkiksi älypuhelimet ja puhelintarvikkeet. Luurinetin valikoimiin eivät kuulu Energizerin paristot, vaan puhelimet ja puhelintarvikkeet.

Energizer keskittyy kestäviin älypuhelimiin: useat Energizerin puhelimet täyttävät Yhdysvaltojen armeijan MIL-STD 810G-516.6 -standardin vaatimukset tiputuksen kestävyydestä.

Energizer kehittää koko ajan uusia älypuhelimia: syksyllä 2018 myyntiin saapuu uskomattomalla 16 000 mAh akulla varustettu Energizer Power Max P16K Pro -älypuhelin.

Energizer-puhelimilla on kahden vuoden takuu ja ne huolletaan Suomessa. Energizer-puhelimien valtuutettuna huoltona Suomessa toimii Digiman Oy, jolla on toimipisteet esimerkiksi Tampereella, Raisiossa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lempäälässä. Muualta toimitus huoltoon onnistuu maksuttomasti Postin kautta.

Luurinetistä löydät Energizer-puhelimiin myös alkuperäiset akut, suojakuoret ja suojalasit nopealla toimituksella.

Tuotteita ei löytynyt.