Garmin

Garmin on maailman johtava navigointituotteiden valmistaja. Luurinetistä löydät kattavan valikoiman Garminin autoilu-, veneily-, ulkoilu-, ja urheilutuotteita. Meiltä saat esimerkiksi navigaattoreita ja kojelautakameroita sekä aktiivisuusrannekkeita.

Garminin helppokäyttöiset navigaattorit auttavat löytämään perille turvallisemmin ja aikaa tuhlaamatta. Valikoimasta löytyy monenlaisia navigaattoreita ja niiden telineitä henkilöautoille, moottoripyörille ja raskaille ajoneuvoille.

Aktiivisuusrannekkeilla ja älykelloilla seuraat liikuntasuoritustasi ja motivoit itseäsi urheilemaan. Voit yhdistää laitteesi Garminin mobiilisovellukseen, jonka avulla voit seurata tarkemmin edistymistäsi ja terveydentilaasi. Garminilta löytyy aktiivisuusrannekkeita myös koululaisille. Hauskojen rannekkeiden avulla liikkumisesta tulee jälleen mukavaa.

Garmin-laitteet on suunniteltu kovaan käyttöön. Liikuit sitten maalla, merellä tai ilmassa, nämä tuotteet ovat apunasi. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita sekä tyylikkäästi muotoiltuja. Saat Garmin-tuotteet Luurinetistä nopealla toimitusajalla.

Järjestys: