Garmin Vivoactive 4 Grey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-02174-02
  • Tuotenumero: 753759227975
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 9 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 10:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 329,00 32900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä black ja grey.

Garmin Vivoactive 4 -älykello on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön esimerkiksi vaihdettavien hihnojen ja kestävän Corning Gorilla Glass 3 -lasin ansiosta. Sitä voi käyttää vedessäkin, koska sen vesiluokitus on 5 ATM. Tiedot näkyvät aina selkeästi sen auringonvalossa luettavassa Garmin Chroma Display -näytössä. Kellon akunkesto on enintään 8 päivää älykellotilassa ja enintään 6 tuntia GPS- ja musiikkitilassa, joten tätä kelloa ei tee mieli riisua koskaan.

Harjoitusten esittelyvideoita ei tarvitse enää metsästää. Kello sisältää helposti seurattavia, animoituja kardio-, voima-, jooga- ja pilatesharjoituksia, joita voi katsella suoraan kellon näytössä. Valittavissa on esiladattuja animoituja harjoituksia, ja niitä voi ladata lisää Garmin Connectista.

Tämän kellon yli 20 esiladatun GPS- ja sisäsuoritusprofiilin (lajeina esimerkiksi kävely, juoksu, pyöräily, allasuinti ja golf) voit seurata kaikkea liikuntaasi helposti. Voit jopa luoda mukautettuja harjoituksia Garmin Connect -verkkopalvelussa.

Kello sisältää monenlaisia jäsenneltyjä hengitysharjoituksia. Kun haluat rentoutua tai keskittyä, voit aloittaa hengitysharjoituksen. Lisäksi kello seuraa stressitasoasi ja hengitystäsi, jotta tiedostat paremmin, miten hengität.

Garmin Vivoactive 4 -älykellon tarjoama markkinoiden laajin valikoima terveydentilan seurantaominaisuuksia todellakin tarkoittaa sitä. Tarkkaile terveydentilaasi vuorokauden ympäri pulssioksimetrillä ja Body Battery -energianseurantaominaisuudella sekä seuraamalla esimerkiksi hengitystäsi, kuukautiskiertoasi, stressitasoasi, untasi, sykettäsi ja nesteytystäsi.

Lataa Garmin Vivoactive 4 -kelloosi helposti kappaleita, kuten soittolistoja Spotify-, Amazon Music- tai Deezer-tililtäsi, ja yhdistä kuulokkeisiin (myydään erikseen), jotta voit kuunnella ilman puhelinta.

Tekniset tiedot:
-Akku: älykellotilassa enintään 8 päivää, GPS-tilassa enintään 6 tuntia
-Näytön tyyppi: auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP
-Näytön koko 1.3", näytön tarkkuus 260 X 260 pikseliä
-Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 135-200 mm
-Kotelon koko (L x P x K) 45.1 x 41.5 x 12.80 mm
-Vesitiiviys: 5 ATM
-Paino 50.5 grammaa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.