Honor 200 Lite 8GB+256GB Cyan Lake

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Honor
  • Tuotekoodi: 5109BEBU
  • Tuotenumero: 6936520841134
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 329,00 32900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavissa väreinä Cyan Lake ja Midnight Black.

Honor 200 Lite on luokkansa muoti-ikoni. Tasapainoiseksi, kepeäksi ja kestäväksi muotoiltu puhelin tuntuu kevyeltä ja mukavalta kädessä. Katseenkestävyyden lisäksi laitteen rakenne on lujatekoinen ja laatutuntumaltaan viimeistelty.

Suuri näyttö tarjoaa kokoaan isomman upean visuaalisen elämyksen, sillä reunat ovat todella ohuet. Näytön värintoisto ja valoivoimaisuus ovat huippuluokkaa, mutta silmäystävällisyydessä ei olla tehty kompromisseja. Vuorokaudenaikaan reagoiva sirkadiaaninen yönäyttö, erittäin korkea 3240 Hz:n PWM-himmennys ja muut, kaikkiaan seitsemän silmiä suojaavaa ominaisuutta, pitävät huolen siitä, ettei näkösi rasitu eikä sinivalo pääse vaikuttamaan yöunen laatuun.

Honor 200 Liten kolmoistakakamera on jokaisen muotokuvaajan luottotyökalu kauniiden otosten nappaamiseen. 108 megapikselin pääkenno apukameroineen mahdollistaa jokaisen hetken taltioinnin selkeästi ja eloisina. Kirkkaassa päivänvalossa kuvat eivät kärsi ylivalotuksesta ja hämärässä tallentuu enemmän yksityiskohtia. Luo bokeh-taidetta ja yksilöllisiä otoksia takakameran usean tarkennuspisteen muotokuvilla, tai leikittele läheltä ja kaukaa otetuilla kokonaisuuksilla. Etukameran 78-90 asteen välillä mukautuva laajakulma kaappaa kattavasti koko kuvattavan katraan mukaan otokseen.

Puhelimen ohueen runkoon on mahdutettu rutkasti modernia tekniikkaa. MediaTekin Dimensity 6080 5G -piirisarja tekee käytöstä sujuvaa ja yhteyksistä nopeita. Puhelimen suuri 4500 mAh akku takaa pitkän valmius- ja käyttöajan sekä on ladattavissa 35 watin teholla nopeasti täyteen. Valokuvaajan ei tarvitse kärsiä tallennustila-ahdistuksesta, sillä 256 gigatavun muistiin mahtuvat kuvat, mediat ja sovellukset ilman ongelmia. Käytön sulavuutta edistää myös Honor RAM Turbo -ominaisuus, jolla saat lisää keskusmuistia käyttöösi.

Honorin uusin MagicOS 8.0 tarjoaa käyttäjälleen tuttujen ominaisuuksien rinnalle myös tekoälyavustusta ja käyttöä helpottavia toimintoja. Magic Capsule -palkki näytön yläreunassa on pikareitti mm. musiikin hallintaan ja eri kellotoimintoihin. Magic Portal -ominaisuudella voit etsiä, tallentaa tai jakaa yhdellä eleellä kuvia, ostoksia, karttoja ja yhteystietoja. Tekoälyavusteinen kamera auttaa aloittelevaa ja harrastuneempaakin valokuvaajia. Lisäksi MagicOS 8.0 tarjoaa monta personointimahdollisuutta lukitusnäytölle ja työpöydälle.

Teknisiä tietoja:
- Laitteen mitat: 74.55 x 6.78 x 161.05 mm, paino 166 g
- Tallennuskapasiteetti: 256 GB, RAM 8 GB
- Prosessori: MediaTek Dimensity 6080
- Näyttö: 6,7", resoluutio 2412 x 1080
- Käyttöjärjestelmä: Android 14
- Takakamera: 108 + 5 + 2 MP
- nano-SIM, USB-C-liitäntä
- Videotallennus: 1080p
- Sormenjäljenlukija
- Etukamera: 50 MP
- Akku: 4500 mAh

Pakkaus ei sisällä laturia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.