Honor Magic V2 16GB+512GB Black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Honor
  • Tuotekoodi: 5109AYGY
  • Tuotenumero: 6936520832125
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 1999,00 199900
Määrä: kpl
Honor Magic V2 tuo taittuvat puhelimet ensimmäistä kertaa millimetrikokoluokkaan. Puhelin on 9,9 mm läpimitaltaan kiinni taitettuna ja vain 4,7 mm avattuna. Vain 231 grammaa painava Magic V2 on käsituntumaltaan kuin tavallinen älypuhelin pysyen mukana vaivatta.

Ohuen ja kevyen rakenteen taustalla on täysin uusi SGS-kestävyyssertifioitu superkevyt titaanisarana, joka mahdollistaa sulavan ja vapaan taittamisen useaan eri kulmaan kestäen myös aktiivista käyttöä. Yli 400 000 taittokertaa kestävä kelluva vesipisarasarana on joustava, saumaton suljettuna ja lähes rypytön avattuna kestäen päivittäistä käyttöä pitkään.

Ohuen rakenteen sisälle piiloutuu 5000 mAh erittäin pitkäkestoinen uusi kaksois-pii-hiili-akku, joka tuottaa virtaa aamusta iltaan. Laitteen molemmin puolin sijoitetut akut muodostavat tasapainoisen tuntuman laitteen käyttöön niin avattuna kuin suljettuna. Tarpeen vaatiessa laite latautuu nopeasti useamman tunnin käyttötarpeeseen 66 W Honor SuperCharge -pikalatauksella.

Magic V2 -puhelimen 6,43-tuumainen ulkonäyttö on varustettu perinteisempää lippulaivapuhelinta mukailevalla 20:9 kuvasuhteella ja yli 90 % näytön suhteella runkoon luoden sulavan ja helpon päivittäisen käyttökokemuksen. Näytön valmistuksessa on käytetty toisen sukupolven nanokristallilasia, joka on 10-kertaa edeltäjäänsä kestävämpi. Suurempi 7,92-tuumainen sisänäyttö mahdollistaa laajemman katseluhorisontin vieden työskentelyn ja viihdekäytön seuraavalle tasolle.

Käytettäessä kumpaa tahansa näyttöä käytössä on huippuluokan LTPO OLED -näyttöpaneeli sulavalla 120 Hz adaptiivisella virkistystaajuudella ja HDR10+-tuella. Molemmat näytöt on varustettu korkeilla kirkkaustasoilla sekä 3840 Hz PWM-himmennystekniikalla.

Magic V2 on alan ensimmäinen taittuvanäyttöinen TÜV Rheinland Flicker Free -sertifioinnilla. Välkkymätön näyttö yhdistettynä Honorin useisiin silmäystävällisiin ominaisuuksiin, kuten sirkadiaaniseen sinivalosuodattimeen vähentää silmien rasittumista ja luo mukavamman katselukokemuksen.

Puhelimen takaosasta löytyvällä ammattilaistason kolmoiskameralla ja uudistetulla Honor Falcon -kuvausalgoritmilla ikuistat elämän muistot upeasti tilanteessa kuin tilanteessa. Lippulaivatason 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 20 megapikselin telefotokamera optisella kuvanvakautuksella luo kuvaamiselle useita erilaisia mahdollisuuksia. Lasertarkennus tarkentaa reaaliaikaisesti ja Honor AI -liikkeentunnistuskuvaus avustaa nappaamaan nopeista tilanteista parhaan mahdollisen otoksen. Selfiet tallentuvat molemmissa näytöissä olevan etukameran avulla tai hyödyntäen ulkonäyttöä ja pääkameraa avattuna.

Tehokas Snapdragon 8 Gen 2 -mobiilialusta yhdistettynä Honorin kolmeen tehostusmoottoriin varmistaa sulavan käyttökokemuksen vuosiksi. Uudistettu ultraohut bioninen jäähdytysjärjestelmä luo kookkaan jäähdytysalueen ohuessa rakenteessa.

Honor Magic V2 on varustettu ympärille kietoutuvalla antennilla ja parannetulla Honor C1 RF -piirisarjalla. Lukuisat lisäominaisuudet kuten erillinen turvallisuussiru, stereoäänentoisto ja useat moniajo-ominaisuudet sekä kattava 4 Android-versiota ja 5 vuotta tietoturvaa sisältävä päivityslupaus luovat huoletonta, tehokasta ja turvallista käyttöä vuosiksi.

Tekniset tiedot:
- Mitat: syvyys taitettuna 9,9 mm ja avattuna 4,7 mm, pituus 156,7 mm
- Ulkonäyttö: 6,43", taitettava OLED, 120 Hz
- Sisänäyttö: 7,92", taitettava OLED, 120 Hz
- Suoritin: Snapdragon 8 Gen 2
- Akun kapasiteetti 5 000 mAh
- Honor 66 W SuperCharge
- Muisti: 16GB+512GB
- 5G-malli

Kolmoistakakamera:
- Kuvatarkkuus: 8192 x 6144 pikseliä
- 50MP laajakuvakamera (f/1.9, OIS)
- 50MP ultralaajakuvakamera (f/2.0)
- 20MP telefotokamera (f/2.4, OIS)

Etukamera:
- Kuvatarkkuus: 4608 x 3456 pikseliä
- 16MP kamera (f/2.2)

MagicOS 7.2 (perustuu Android 13)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.