Huawei Classic Earphones USB Type-C

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: CM-33
  • Tuotenumero: 6901443200429
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 18 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl
Huawei Classic Earphones CM33 digitaaliset puoliksi korvaan tulevat kuulokkeet, joissa on USB-C-liitäntä. Yksinkertainen ja ergonominen muotoilu tekee kuulokkeista muodikkaat ja täydellisesti korviin sopivat.

Mukavat käytössä ja selkeä äänenlaatu. Johdolliset kuulokkeet, joissa on helppokäyttöinen äänenvoimakkuuspainike. Kuulokkeissa on silikonimikrofoni ja erinomainen tuulen kohinan vaimennus, mikä parantaa puhelujen laatua hankalissakin olosuhteissa.

Huawei Classic Earphones CM33 käyttää digitaalista dekoodausta ja tukee 24 bit/96 KHz näytteenottotaajuuksia, mikä varmistaa erittäin pienet signaalihäiriöt. Vahva bassoääni, vivahteikkaat keskiäänet ja selkeät korkeat äänet antavat mahdollisuuden nauttia upeista HD-kuuntelyelämyksistä. Nappikuulokkeiden kahden kaiuttimen muotoilu merkitsee upeaa stereoääntä. Kuulokkeissa on 14,2 mm laadukas dynaaminen kaiutinjärjestelmä, jossa on tehokas tärinäjärjestelmä (kestävästä polyuretaanihiilikuidusta). Näin saadaan aikaan tehokas äänentoisto. Johdot ovat kiteistä, hapetonta ja erittäin puhdasta kuparia, jotta äänen vääristyminen jää minimiin. Samalla saadaan parempi yksityiskohtainen ääniresoluutio ja Hi-Fi-ääni.

Yhteensopivat tuotteet: puhelimet, joissa ei ole perinteistä 3.5 mm kuulokeplugia, vaan uusi USB Type-C-liitin
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.