Huawei Watch D black *poisto, avattu palautus*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55029508
  • Tuotenumero: 6941487270699
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 9 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 209,00 20900
Määrä: kpl
ASIAKASPALAUTUS, TUOTETTA KÄYTETTY ENINTÄÄN 14 PÄIVÄÄ. TUOTE UUTTA VASTAAVA TÄYDELLÄ TAKUULLA JA TÄYDELLISELLÄ MYYNTIPAKKAUKSELLA.

Asiakaspalautustuote on turvallinen ostos, sillä on valmistajan normaali takuuaika ja sitä koskevat normaalit etäkaupan palautusehdot. Päätät itse maksatko enemmän täysin uudesta tuotteesta, vai ostatko tuotteen, jota on käytetty enintään 14 päivää.
 
Huawei Watch D -älykello sisältää monipuolisesti erilaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Kellossa on 1,64" AMOLED-näyttö, jossa on kirkas ja selkeä kuva. Älykellossa on GPS-paikannus ja sillä on IP68-luokitus, eli voit käyttää sitä monissa urheilullisissa aktiviteeteissasi. Kellossa on yli 70 harjoittelutilaa, kuten juoksu, pyöräily, naruhyppy ja paljon muuta.

Huawei Watch D -älykellossa on lisäksi sykemittari, joka seuraa sykettäsi reaaliaikaisesti. Uusi TruSeen 5.0+ -seurantateknologia varmistaa, että myös sykkeenmittaus on tarkkaa. Huawei Watch D sisällyttää kompaktiin muotoiluunsa runsaasti ominaisuuksia, kuten tarkemman verenpainemittauksen mahdollistavan mikro-ilmapumpun ja ilmapussin.

Lisäksi kellon laaja terveystoimintojen valikoima kattaa muun muassa SpO2-mittauksen, unen- ja stressinseurannan.

Älykellon eri sensorit keräävät kattavasti tietoja. Kellosta löytyy kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, optinen sykemittaus, ympäröivän valon tunnistin, lämpömittari, paineanturi, hall-anturi.

- 1,64" AMOLED-värinäyttö 456 × 280 pikseliä
- Ympäristön käyttölämpötila: +5℃~+40℃
- Akunkesto tyypillisessä käytössä 7 päivää
- Mitat: 51 × 38 × 13.6 mm, paino 40.9 g
- Langaton lataus
- IP68

Yhteensopivuus: Android 6.0 tai uudempi, HarmonyOS 2 tai uudempi, iOS 12.0 tai uudempi.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.