Huawei Watch Fit 3 Pink

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Huawei
  • Tuotekoodi: 55020CEF
  • Tuotenumero: 6942103118524
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 159,00 15900
Määrä: kpl
Tuotetta on saatavana väreissä Black, Grey, White ja Pink.

Huawei Watch Fit 3 on varustettu ATM-vesisuojauksella, kosketusvärinäytöllä, pyöritettävällä nupilla ja sivusäätöpainikkeilla. Kellon kattavat kuntoilu-, terveys- ja lifestyle-ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkikäyttöön kuin raskaampaan liikuntaankin.

Kellon voi yhdistää puheluita varten puhelimeen Bluetoothin välityksellä. Voit myös kätevästi tallentaa läheistesi numerot ja muut usein tarvitsemasi yhteystiedot kellon muistiin.

Kun kellon ja puhelimen välille on muodostettu laitepari, voit käyttää kelloa musiikintoiston hallintaan, esimerkiksi kappaleen vaihtamiseen tai äänenvoimakkuuden säätämiseen.

Kellotaulukaupan laajasta valikoimasta voit valita kellotaululle mieleisesi ulkoasun. Valikoimaan kuuluu niin valmiiksi määritettyjä kellotauluja, maksuttomia virallisia kellotauluja kuin aina näytöllä olevia AOD-kellotaulujakin.

HUAWEI TruSleep -unenseurantateknologian avulla ranneke tunnistaa tarkasti, oletko syvässä unessa, kevyessä unessa, REM-unessa vai hereillä, ja antaa sitten arvion unen laadusta sekä ehdotuksia unen laadun parantamiseksi.

Laitteeseen voi tallentaa reittejä, ja sitä voi käyttää myös navigointiin. Paluureitti-toiminnon avulla voit suunnistaa takaisin reitille tai aloituspisteeseen suorituksen aloittamisen tai määränpäähän saapumisen jälkeen.

Aktiivisuusrenkaat seuraavat päivittäistä aktiivisuuttasi ja auttavat sinua seuraamaan tavoitteidesi täyttymistä. Renkaat mittaavat kolmea asiaa: poltettuja kaloreita, harjoittelun kestoa ja aktiivisia tunteja. Saavuttamalla kaikille kolmelle renkaalle asettamasi tavoitteet kuljet kohti terveellisempää elämäntapaa.

- Akun kapasiteetti: 400 mAh, akunkesto jopa 10 päivää
- Näyttö: AMOLED, 1.82", 480 x 480, kosketusnäyttö
- Tuotteen mitat: 36.3 x 43.2 x 9.9
- Sisäänrakennettu mikrofoni
- Paino: 26 g ilman hihnaa
- Vedenkestävä
- Sykemittaus
- Bluetooth 5.2

Järjestelmävaatimukset puhelimelle: Android 8.0 tai uudempi, iOS 13.0 tai uudempi, HarmonyOS 2.0 tai uudempi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.