Ideal Mayfair Clutch iPhone Xr pink

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: iDeal Of Sweden
  • Tuotekoodi: IDMC-I1861-51
  • Tuotenumero: 7340168703416
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 34,90 3490
Määrä: kpl
Katso kaikki yhteensopivat suojalaukut ja -kuoret Apple iPhone Xr -puhelimelle tästä.

iDeal of Sweden -tuotteet ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä. Ruotsalaiset puhelinten mallikohtaiset suojat antavat puhelimellesi ylellisen viime silauksen.

Kaikki iDeal-tuoteperheen suojakotelot ja -kuoret on suunniteltu toimimaan iDeal-tuoteperheen autotelineiden kanssa. Suojakotelot ja -kuoret kiinnittyvät autotelineisiin suojakoteloiden sisäänrakennetun magneetin avulla.

Mayfair Clutch sai inspiraationsa muodikkaasta lontoolaisesta alueesta nimeltä Mayfair. Muiden historiallisten alueiden, kuten Westminsterin, Sohon, Piccadilly Circuksen ja Hyde Parkin, reunustamana Mayfairista löytyy kaunis Grosvenor Square, Royal Academy of Arts ja Bond Street Station tyylikkäiden putiikkien valtavan kirjon keskellä.

Ideal of Sweden halusi vangita tuon eleganssin ja tyylin hengen ajattomalla ja aistikkaalla väripaletilla, joka varmistaa, että kuori kestää vielä useita tulevia kausia. Mayfairin alue ei ole lähiaikoina muuttumassa tyylittömäksi, eikä myöskään Mayfair Clutch.

Moderni clutch sai alkunsa Englannissa teollisen vallankumouksen aikana, kun ihmiset alkoivat matkustaa junalla ja he tarvitsivat jotain, mihin laittaa kolikkonsa ja omaisuutensa. Mayfair Clutch kantaa tämän hengen nykyaikaan ja se on suunniteltu meneville ihmisille, jotka tarvitsevat vain nopean pääsyn tärkeimpiin kortteihinsa ja puhelimeen ilman suurta laukkua.

Kolmeen sisällä olevaan korttitaskuun mahtuu jopa kuusi korttia, ja yksi isompi lisätasku on täydellinen kolikoille ja seteleille. Kaikki tarvitsemasi on välittömästi saatavillasi, joten clutch on täydellinen sekä kaupungin yöhön että verkkaiseen kadulla kävelyyn.

Clutch on käsin tehty tarkoin valituista, laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ylellinen ja pehmeä mikrokuituvuori suojaa puhelintasi, estää naarmuuntumista ja antaa kuorelle premiumfiiliksen; hillitty magneettinen nappilukko on erittäin helppokäyttöinen, se on turvallisempi kuin tavallinen magneettinen lukko ja sulavampi kuin klassinen nappi.

Mukana on korkealaatuinen kotelo, jonka avulla voit helposti ottaa puhelimesi pois silloin, kun et tarvitse koko clutchia. Kotelo voidaan myös korvata muilla yhteensopivilla magneettikuorilla osana iDeal of Sweden-konseptia, jonka avulla voit sekoittaa ja yhdistää kuoria ja lompakkokoteloita oman tyylisi mukaan.

-Osa iDeal-konseptia. Yhdistele kuoriasi lompakon kanssa
-3 paikkaa maksukorteille, tilaa käteiselle
-Sisältää irrotettavan rannenauhan
-Magneettinen lukitus edessä
-Irrotettava musta kotelo

Yhteensopivat tuotteet: Apple iPhone Xr
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.