Krusell

Ruotsi, tuo läheinen länsinaapurimme täältä Suomesta katsottuna. Ruotsissa on syntynyt myös Krusell ja edelleen Krusellin tuotteet suunnitellaan Ruotsissa. Krusell on perustettu jo vuonna 1991 ja siitä lähtien Krusell on valmistanut erilaisia suojalaukkuja ja suojakuoria kannettaville laitteille.

Luurinetin valikoimiin ensimmäiset Krusellin tuotteet tulivat vuonna 2007, joten meillekin on kertynyt Krusellin tuotteista jo yli kymmenen vuoden kokemus.

Krusell tarjoaa tietyin edellytyksin elinikäisen takuun tuotteilleen: kun tuote rekisteröidään oston jälkeen Krusellin verkkosivujen kautta ja takuu hoidetaan Krusellin verkkosivujen kautta suoraan Krusellin kanssa.

Näin saat elinikäisen takuun ostamallesi Krusell-tuotteelle.
1. Mene osoitteeseen https://www.mykrusell.com/customer/account/login/ ja paina Greate an account -painiketta.
2. Syötä lomakkeessa pyydetyt tiedot, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana.
3. Sinulle on luotu Krusell-tili. Paina Warranties - My Registered Products -painiketta.
4. Syötä ostamasi tuotteen tuotekoodi. Löydät tämän tuotteen myyntipakkauksesta.
5. Tuotteellesi on rekisteröity elinikäinen takuu.

Mahdollinen reklamointi tuotteesta tapahtuu samassa osoitteessa. Reklamoinnissa kirjoita englanninkielinen vikaseloste ja lataa Krusellin verkkosivuille kopio osotkuitista ja kuva viallisesta tuotteesta, jonka jälkeen Krusell käsittelee reklamaation.

Tiesithän, saat meiltä PDF-muodossa kuitin kirjautumalla omalle asiakastilille osoitteessa https://www.luurinetti.fi/kirjaudu, jonka voit tarvittaessa ladata reklamointitapauksissa Krusellin sivuille.

Järjestys: