Nokia 216 Dual-Sim Grey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Valmistaja: Nokia
  • Tuotenumero: 6438158763814
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 49,90

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetta on saatavissa väreinä black, blue ja grey.

Sovelluksia. Musiikkia. Selfieitä. Tätä kaikkea on Internet-yhteydellä varustettu Nokia 216 Dual SIM. Kaikki sinulle tärkeä on aina käytettävissä, keskeytyksettä.

Nokia 216 yhdistää erinomaiset viihdetoiminnot ja nykyaikaiset verkkotoiminnot heti tunnistettavaan ja tuttuun käyttöliittymään. 2,4 tuuman näyttö sopii erittäin hyvin nettisurffailuun, kuvaamiseen ja kuvien katseluun, videoiden katseluun sekä pelaamiseen.

Nokia 216 -puhelimella ja Opera Mini -selaimella voit käyttää suosittua verkkosisältöä. Etsi ja lataa lisää sovelluksia ja pelejä Opera Mobile Storesta. Jaa selfiet ja tärkeät hetkesi perheen ja ystävien kanssa Facebookissa. Loistavat ominaisuudet eivät kuitenkaan jää tähän: saat lisäksi maksutta yhden Gameloft-pelin jokaisena kuukautena vuoden ajan. Nauti peleistä!

Nauti laadukkaista puheluista, kestävästä akusta, taskulampusta, FM-radiosta, MP3- ja videosoittimesta, jopa 18 tunnin puheajasta ja 19 päivän valmiusajasta sekä kuulokkeiden Bluetooth- ja Bluetooth 3.0 -äänituesta. Voit tallentaa jopa 2000 yhteystietoa.

Kahden SIM-kortin Dual SIM -puhelin auttaa puhelujen, viestien ja tiedonsiirtokustannuksien hallinnassa. Nokia 216 Dual SIM -puhelimella käytössäsi ovat parhaat hinnat matkustaessasi. Sen avulla voit myös pitää yksityisasiasi erillään työasioista.

Tekniset ominaisuudet: 2.5G-verkko (900 MHz, 1 800 MHz, EDGE), Dual-Sim, 2.4 tuuman näyttö, valmiusaika jopa 19 päivää, puheaika jopa 18 tuntia, etu- ja takakamera (VGA), microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, Bluetooth, korkeus 118 mm, leveys 50.2 mm, paksuus 13.5 mm ja paino 82.6 g.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.