Plantronics Voyager Legend

  • Valmistaja: Plantronics
  • Tuotekoodi: 7W6B8AA#ABB
  • Tuotenumero: 0197497169072
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Tilapäisesti loppu

Hinta: 69,90 6990

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Roiskevesisuojattu Plantronics Voyager Legend Bluetooth -kuuloke sisältää suuren määrän ominaisuuksia. Multi-microphone -tekniikan useampi mikrofoni säätää kuulokkeen puheäänen aina tilanteen mukaan mahdollisimman selkeäksi. Mikrofoni on liikuteltavissa ylös/alas ja kuuloketta voi käyttää kummassa korvassa haluatkin.

Ympäröivän häiriöäänen ja tuulen suhinan poisto tekevät puhelusta mielyttävän. Kuulokkeen Smart Sensor -teknologia tunnistaa onko kuuloke korvalla vai ei ja osaa ohjata puhelut joko kuulokkeeseen tai puhelimeen, aina tilanteen mukaan. Voyager Legend kertoo puhumalla tulevan soiton soittajan nimen, voit vastata puheluun yksinkertaisesti sanomalla "answer" tai hylätä puhelun sanomalla "ignore".

Kuuloke kommunikoi puhelimen (iPhone, Android) kanssa sovelluksella, jonka avulla voit tarkistaa kuulokkeen akun varaustilan suoraan puhelimen näytöltä. Akun varaustilasta ja mykistystilasta Plantronics Voyager Legend ilmoittaa myös puheella (englanniksi).

Laitteen lataamiseen myyntipakkaukseen kuuluu verkkolaturin lisäksi USB-kaapeli, sekä USB-autolatausadapteri. Pariliitos voi olla aktiivisena kerrallaan kahteen Bluetooth-yhteensopivaan puhelimeen.

Tekniset tiedot

* Valmiusaika: jopa 11 vuorokautta
* Kantomatka: jopa 10 metriä
* Puheaika: jopa 7 tuntia
* Paino: noin 18 g
* Bluetooth: V3.0

Tuotteessa on Plantronicsin magneettiliitin, jonka avulla latausaika tyhjästä akusta täyteen on vain 90 min.
Arvostele tämä tuote

31.03.2016 - Palkintotehdas Jampe

Paras BT-korvanappi mitä on ollut käytössä....ja kokemusta on monesta. Jatkuvassa työkäytössä päivittäin. Moitteeton äänenlaatu, pitkä akun kesto sekä nopea latautuminen. Istuu hyvin eikä paina korvaa. Vaikka alkuun saatta tuntua että mutkakohta on heppoinen, niin kestää kyllä hyvin eikä katkea kovassakaan käytössä. Ainoa mitä kaipaisi, niin jonkinlaista säilytys/lataus rasiaa tai telakkaa. Mukana tuleva latausosa on hyvin toimiva, mutta tosi pieni. Ja täällä Luurinetissä hintakin on kohdallaan.

25.03.2016 - Väiski

Erittäin hyvä kuuloke.