Reolink Video Doorbell WiFi 5MP -ovikellokamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Reolink
  • Tuotekoodi: 90795
  • Tuotenumero: 6975253980642
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 139,00 13900
Määrä: kpl

Ulkokäyttöön soveltuva Reolink Video Doorbell WiFi -ovikellokamera tarjoaa turvaa kotiovellesi. Ovikellokamerassa on tarkka 5 MP kuva ja katselukulman laajuus on jopa 180° diagonaalisesti. Pimeänäön etäisyys on kahdeksan metriä, joten tunkeilijat ja vierailijat tallentuvat pimeässäkin selvästi. Ovikellokamera lähettää ilmoituksia puhelimeesi liikettä havaitessaan tai kun ovikelloa soitetaan.

Älykkään tunnistuksen ansiosta kamera reagoi vain ihmisiin. Tällä tavalla vältetään turhat ilmoitukset. Tallennuksille riittää hyvin tilaa, sillä kamera tukee jopa 256 GB microSD-muistikorttia. Sen voi myös yhdistää Reolinkin tallentimeen ja se tukee jatkuvaa tallennusta. Tallenteita voi katsoa Reolinkin sovelluksen kautta tai tallentimelta.

Reolink Video Doorbell WiFi toimii langattomassa verkossa. Se tarvitsee vain liittää verkkovirtaan. Kameran voi kytkeä vanhan ovikellon johdotuksiin tai pistorasiaan mukana tulevalla virtalähteellä. Kameran kaksi mikrofonia kykenevät erottelemaan puheen tarkasti muun äänen seasta. Kaiutin mahdollistaa kameran kautta puhumisen. Ovikellon mukana tulee myös soittokello. Soittokello antaa äänihälytyksen, kun ovikelloa soitetaan. Soittokello asetetaan pistorasiaan ja siinä on 10 eri äänivaihtoehtoa.

Tekniset tiedot
- Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta
- Pimeänäkö: 8 metriin asti, 2 infrapuna-LED-valoa (850nm)
- WiFi: Tukee sekä 2.4 GHz että 5 GHz langattomia verkkoja
- Näkökenttä: 134° vaakasuora, 97° pystysuora
- Kuvan tarkkuus: 5 MP (2560x1920 pikseliä)
- Älykäs henkilön tunnistava liiketunnistus
- Virransyöttö:12-24VAC 50/60Hz, 24VDC
- Kuvasensori: 1/2.7" CMOS sensori
- Muistikortti: 256 GB tai pienempi
- Toimintalämpötilat: -20°...+50°
- Videon koodaus: H.264
- Kaksisuuntainen ääni

Myyntipakkauksen sisältö: kamera, soittokello, pohjalevy, kulmakiinnityslevy, virta-adapteri, jatkojohto, apukaapeli, 1 m verkkokaapeli, ruuvaussapluuna, pikaohje, pussi ruuveja ja tulppia

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.