Uusi
  • Russell Hobbs Air Fry Express -miniuuni
  • Russell Hobbs Air Fry Express -miniuuni

Russell Hobbs Air Fry Express -miniuuni

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Russell Hobbs
  • Tuotekoodi: 26680-56
  • Tuotenumero: 5038061147704
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 5 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 119,00 11900
Määrä: kpl
Kaikki herkut nopeasti valmiiksi Russell Hobbs Airfry Express -miniuunilla! Tällä miniuunilla valmistat terveellistä ruokaa hetkessä. Erilaiset ateriat ja välipalat valmistuvat nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteisellä uunilla.

Uuni on tilava ja siinä on viisi erilaista ruoanvalmistustoimintoa: airfry, grillaus, paistaminen, paahto ja lämpimänäpito. Niiden avulla valmistat monipuolisia aterioita, esim. paahdettuja vihanneksia, pizzoja ja rapeita ranskalaisia.

Airfry-toiminnon avulla paistat kaikkea rapeista ranskalaisista ja paahdetusta broilerista makeisiin herkkuihin, esimerkiksi paistettuihin donitseihin. Kiertoilmateknologia käyttää kuumaa ilmaa paistamiseen, paahtamiseen ja grillaukseen. Tarvitset paistettujen suosikkiruokiesi valmistamiseen vain vähän, tai et lainkaan öljyä.

Tehokas 1500 W:n konvektioilmavirta takaa tasaisen kypsennyksen. Ruoan valmistus kiertoilmauunissa tapahtuu nopeammin kuin perinteisessä uunissa. Ja mikä parasta, uunia ei tarvitse esilämmittää etukäteen, koska siinä on perinteistä uunia neljä kertaa nopeampi esilämmitystoiminto.

Russell Hobbs Air Fry Express -miniuunilla laitat ruokaa koko perheelle. Uunin tilavuus on 12 litraa, joten voit valmistaa esim. kokonaisen broilerin, 6 paahtoleipäviipaletta tai suuren rapeapohjaisen pizzan. Uuni on kuitenkin ulkomitoiltaan pienikokoinen ja kevyt käsitellä.

Russell Hobbs Air Fry Express -miniuunissa valittavanasi on kolme ritilätasoa. Voit vaihtaa ritilän tasoa sen mukaan, mitä olet valmistamassa, minkä asetuksen olet valinnut ja onko kyse esim. broilerin kypsentämisestä vai leivonnaisten lämmittämisestä.

Miniuunissa on 60 minuutin ajastin. Se takaa, ettei sinun tarvitse tuijottaa kelloa ruoanlaiton aikana. Laitteen puhdistaminen on erittäin helppoa erillisen murualustan ansiosta. Uunin pohjalla oleva alusta kerää kaikki muruset ja tekee ruoanlaitosta siistiä.

-Koko: leveys 45.1 cm, korkeus 36.5 cm, syvyys 27.8 cm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.