Uusi
  • Russell Hobbs Quiet Super Steam Pro höyrysilityskeskus
  • Russell Hobbs Quiet Super Steam Pro höyrysilityskeskus
  • Russell Hobbs Quiet Super Steam Pro höyrysilityskeskus

Russell Hobbs Quiet Super Steam Pro höyrysilityskeskus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Russell Hobbs
  • Tuotekoodi: 24460-56
  • Tuotenumero: 5038061109382
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 3 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 239,00 23900
Määrä: kpl
Russell Hobbsin Quiet Super Steam Prossa on kaikki mitä tarvitset silittämiseen! Se on todella tehokas ja hiljainen silityskeskus, joka on helppo puhdistaa. Se poistaa rypyt yhdellä vedolla ja säästää aikaa tehokkaan 8 baarin paineen ansiosta. 315 g:n lisähöyry maksimoi höyryntuottoa paksujen materiaalien ja hankalien ryppyjen silittämiseen. Voit silittää kätevästi paljon pyykkiä kerralla, sillä suureen irrotettavaan vesisäiliöön mahtuu kerralla 1,8 litraa vettä.

Pidä silityskeskus puhtaana ja kalkittomana huuhtelemalla sen uudelleenkäytettävä suodatin. Anti-calc-järjestelmä ilmoittaa, kun laite kaipaa puhdistusta. Poista uudelleenkäytettävä kalkinpoistosuodatin, huuhtele se ja aseta takaisin paikalleen - suodatinta ei tarvitse vaihtaa. Silityskeskuksessa on erityinen esilämmitysjärjestelmä, jonka ansiosta kalkki ei kerry säiliöön. Sisällä oleva vesi saavuttaa optimaalisen lämpötilan kalkin keräämiseksi suodattimeen, ja näin säiliöön pääsee vain puhdasta vettä.

Lämpöteknologian avulla voit silittää optimaalisella lämmöllä, joka on turvallinen kaikille silitettäville kankaille. Keraaminen pohja on suunniteltu liukumaan helposti silitettävien kankaiden päällä ja se tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen. Pystysuora höyrytys mahdollistaa ripustettuina olevien kankaiden silittämisen, mm. verhojen silittäminen sujuu nopeasti ja helposti.

Merkkivalo ilmoittaa, kun silityskeskus on käyttövalmis. Turvallisuuttaa lisää, että laite sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua (ilman painetta). Kätevien kantokahvojen avulla silityskeskus on helppo siirtää. 1,9 metrin pituinen johto antaa sinulle enemmän vapautta silityksen aikana. Laitteessa on ainutlaatuinen teknologia, joka tekee siitä hiljaisemman, joten voit silittää samalla, kun katsot televisiosta suosikkiohjelmaasi.

2 vuoden takuu + 1 lisävuosi rekisteröitymällä Russell Hobbsin kotisivuilla.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.