Samsung Galaxy Watch4 44mm LTE green

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Samsung
  • Tuotekoodi: SM-R875FZGAEUD
  • Tuotenumero: 8806092599109
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 18 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 129,00 12900 229,00 € 22900
Määrä: kpl

LTE-versio, tukee eSIM-palvelua.

Voit seurata edistymistäsi Samsung Galaxy Watch 4 44mm LTE -älykellolla, joka mittaa kätevästi myös kehon koostumuksen. Voit tarkistaa kaiken ihon rasvaprosentista lihasmassaan ja kehon vesipitoisuuteen. Niin voit päästä helpommin tavoitteisiisi. Samsung BioActive -anturi ja kaikkein nopein Samsungin suoritin varmistavat, että Galaxy Watch 4 on innovaatioiden kärjessä

Mittaa BIA-arvo kahdella sormella – vain 15 sekunnissa. Missä ja milloin tahansa. Uusi Samsung BioActive -anturi mittaa kehon koostumuksen reaaliaikaisesti, jotta voit pitää kiinni terveystavoitteistasi helpommin.

Voit seurata aktiviteettejasi ja tietojasi kellolla tai puhelimella. Voit laskea askelia ja kaloreita, ja pysyä oikealla reitillä sisäisen GPS-paikantimen avulla. Galaxy Watch 4 tunnistaa fyysisen aktiviteetin, jotta voit seurata liikuntarutiinejasi. Lisäksi se tukee yli 90 erilaista liikuntamuotoa, jotta saat mahdollisimman tarkan raportin.

Liikunta on hauskempaa yhdessä. Galaxy Watch 4 -kellon avulla voit jakaa jokaisen askeleen – myös etäisesti. Nyt voit haastaa ystäväsi kilpailemaan kanssasi. Askeleet ja liikunta-aktiviteetit päivitetään reaaliaikaisesti. Voitte viestiä toistenne kanssa ja saada palkintoja treenien edetessä. Siten liikkeellä pysyminen on helpompaa ja hauskempaa.

Samsung BioActive -anturi mittaa EKG:n ja verenpaineen reaaliajassa. Kun aluksi tehdään kalibrointi, anturit voivat nopeasti tunnistaa verenpaineen. Voit myös seurata sydämen rytmiä EKG-tiedoilla ja mitata sykkeesi. Kaikki tiedot voidaan siirtää puhelimelle ja jakaa helposti edelleen.

Unen seuranta analysoi unen eri vaiheet, kun nukut tai lepäät. Parannettujen mittausvaihtoehtojen ansiosta voit mitata kaikkea veren happipitoisuudesta kuorsaamiseen (jos siis kuorsaat). Lisäksi mukana on National Sleep Foundationin tietoja unen laadun parantamiseksi.

Galaxy Watch 4 -älykellon muotoilu on tyylikästä ja suoraviivaista. Siinä on metallinen kehys Armor-alumiinista. Tyylikäs ulkomuoto ja kätevät toiminnot merkitsevät, että kello on aina valmiina käyttöösi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit mukauttaa kelloa omaan tyyliisi erilaisilla rannekkeilla, kuten Hybrid-nahkarannekkeella tai Sport-rannekkeella.

Korkealaatuiset materiaalit, hyvä istuvuus, hikoilua kestävät pinnat – yksinkertaisesti helppokäyttöinen kello joka tilanteessa.

Voit mukauttaa Galaxy Watch 4 -kellon käyttökokemuksen tarpeisiisi. Valitse analoginen tai digitaalinen ajannäyttö, sekä haluamasi erilaisista taustoista, kirjasimista ja väreistä. Voit mukauttaa kellon tyyliä oman makusi ja tilanteen mukaan. Voit antaa kellotaululle lisää persoonallisuutta AR-emojeilla tai antaa animoidun grafiikan näyttää aktiviteettisi – jos esimerkiksi juokset tai kuuntelet musiikkia.

Galaxy Watch 4 on ensimmäinen älykello, jossa on Wear OS Powered by Samsung. Siten se tarjoaa kätevän ja saumattoman pääsyn suosikkisovelluksiisi. Sovelluksissa riittää valinnanvaraa: ulottuvillasi on kaikkea musiikkisovelluksista liikunta- ja terveyssovelluksiin.

Samsung Galaxy Watch 4 -kellon Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä mahdollistaa saumattomat yhteydet muihin Samsung Galaxy -laitteisiin. Voit hallita Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden vastamelutoimintoa tai käynnistää puhelimen sovelluksia suoraan kellolla. Lisätoiminnot, kuten kompassi, tekevät Galaxy Watch 4 -kellosta vieläkin älykkäämmän.

Tekniset tiedot:
-Muotoilu: ranneke: fluorielastomeeriä, kotelo: alumiinia, lasi: Gorilla Glass DX(Front) + 3D Rear Glass
-Anturit: Accelerometer 32G / Gyro / Barometer / Ambient Light / Heart rate (8PD) / ECG / Compass / BIA
-Muuta: Mikrofoni, kaiutin / Google Pay / Google Maps / Google Assistant
-Liitännät: BT 5.0 / Wi-Fi 2.4GHz & 5GHz / NFC / GPS / LTE
-Käyttöjärjestelmä: Wear OS Powered by Samsung
-Mitat: 44,4 x 43,3 x 9,8 mm, paino 30 g
-Kestävyys: 5ATM / IP68 / MIL-STD-810
-Akku: 361 mAh (langaton lataus, Qi)
-Näyttö: sAMOLED, 1.4" (450x450)
-Suoritin: Exynos W920 (5nm)
-Muisti: 1,5 Gt + 16 Gt

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.