Uusi
  • Targus Strike II 17.3” Gaming Backpack -tietokonereppu
  • Targus Strike II 17.3” Gaming Backpack -tietokonereppu
  • Targus Strike II 17.3” Gaming Backpack -tietokonereppu

Targus Strike II 17.3” Gaming Backpack -tietokonereppu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Targus
  • Tuotekoodi: TBB639GL
  • Tuotenumero: 5051794042122
  • Valmistajan takuu: Elinikäinen

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 89,90 8990
Määrä: kpl
Katso erittäin laaja laukkuvalikoimamme tästä.

Targus 17.3” Strike II -pelireppu auttaa sinua kuljettamaan varusteitasi helposti ja tyylillä, olitpa sitten matkalla pelitapahtumaan, kaverin luo pelaamaan, tai yhtä hyvin työpaikalle tai kouluun. Strike II -repussa on kaksi tilavaa osiota, joihin mahtuu jopa 17.3" pelikannettava, ja myös suosikkitarvikkeet pysyvät repussa hyvässä järjestyksessä. Tässä pelaajille suunnitellussa repussa on kätevä pikakiinnitteinen remmi sankakuulokkeille, joten kuulokkeet eivät pääse pyörimään repun pohjalla.

Repun ergonomiset olkahihnat ja verkkoselkäpehmusteet tekevät siitä mukavan kantaa pitäen selkäsi mahdollisimman viileänä. Repussa on myös vahvistettu kantokahva sekä hihna, jonka avulla sen saa kiinnitettyä matkalaukun vetoaisaan. Tämä tyylikäs ja toiminnallinen reppu on tilavuudeltaan 27 litraa, joten siellä kulkee kannettavan tietokoneen lisäksi helposti mukana niin tablet-laite kuin myös kaikki tarvikkeet ja varusteet, joita päiväsi aikana tarvitset. Repun ulkopuolella sivuilla on kaksi pullotaskua, joissa juomapullot kulkevat kätevästi ja helposti saatavilla.

Reppu on suunniteltu kantamaan turvallisesti jopa 17.3” kannettavaa pelitietokonetta. Lisäksi siinä on muita ominaisuuksia pelitarvikkeiden kuljettamiseen, kuten kiinnityssilmukka sankakuulokkeille sekä tarpeeksi tilavat taskut ja tarvikeosio esim. erillisille näppäimistölle sekä muille tarvikkeillesi. Reppu on sen koosta huolimatta äärimmäisen kevyt ja säädettävien ergonomisten olkahihnojen, rintaremmin ja pehmustetun verkkotakapaneelin ansiosta tämä reppu on suunniteltu mukavaksi kantaa. Lisäksi kätevän hihnan ansiosta reppu on helppo pujottaa matkalaukun vetoaisaan, jolloin lentokentällä tai hotellilla kaikki tavarasi kulkevat kätevästi yhdessä.

-Koko: 33.5 x 14 x 51 cm, paino 820 g, tilavuus 27 litraa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.