Targus tietokonereppu Sagano EcoSmart Travel 16" grey

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Targus
  • Tuotekoodi: TBB634GL
  • Tuotenumero: 5051794040548
  • Valmistajan takuu: Elinikäinen

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl
Katso erittäin laaja laukkuvalikoimamme tästä.

Targus 16" Sagano EcoSmart Travel on kierrätysmateriaaleista valmistettu tilava ja tyylikäs reppu, joka kulkee kätevästi mukana, liikut sitten lentokoneella, kävellen tai polkupyörällä. Siinä on oma erillinen pehmustettu osio enintään 16” kannettavalle tietokoneelle, jonka lisäksi repussa on erittäin tilava pääosio kirjoille, kansioille ja muille mukana kulkeville tavaroille.

Targus Sagano Travel -reppu on varustettu turvaominaisuuksilla, kuten SafePort Sling Protection System, joka suojaa kannettavaa tietokonettasi esimerkiksi repun pudotessa maahan. 

SafePort Sling Protection System on ripustus tietokoneosiossa, joka on kiinnitetty päälokeron vastakkaisten seinien väliin, joten kannettava tietokone on kehdon omaisesti irti laukun pohjasta. Tästä syystä, jos reppu vahingossa tipahtaa, vältetään kosketus laitteen ja laukun pohjan välillä. RFID-tasku auttaa pitämään pankkikorttisi turvassa etälukulaitteilta.

Kaksi tilavaa etutaskua pitää lisätarvikkeet helposti ulottuvilla ja sivuilla olevissa verkkotaskuissa kulkee vesipullot myös helposti ulottuvilla. Pääosiossa on myös kätevät pikkutaskut kynille, avaimille ja muille pikkutavaroille. Pehmustetut olkahihnat ja hengittävä selkämys tekevät repusta mukavan ja vähemmän hiostavan kantaa. Repun materiaali on vettähylkivää kangasta, mutta kovemman sadesään yllättäessä repusta löytyy piilotaskusta ulosvedettävä koko repun suojaava sadesuoja.

Targus EcoSmart laukut ja reput on valmistettu GRS-sertifioiduista kierrätysmateriaaleista ympäristöä ja sujuvaa matkustamista ajatellen. Tämän repun valmistukseen on käytetty 9 kierrätettyä muovipulloa, jotka näin pidettiin poissa päätymästä rasittamaan maailman meriä ja kaatopaikkoja. Muovipullot kerättiin, murskattiin pieniksi hiutaleiksi, polymeroitiin uudelleen muovilastuiksi, kuumennettiin ja kehrättiin langaksi, joka ommeltiin EcoSmart-laukun kankaaseen. Myös pakkaus on vastuullisesti tuotettu ja FSC-sertifioitu.

-Koko: 33 x 19 x 53 cm, paino 770 g, tilavuus 22 litraa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.