Uusi
  • Yamaha YHT4960 kotiteatterisarja *poisto, pakkausvaurio*

Yamaha YHT4960 kotiteatterisarja *poisto, pakkausvaurio*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Yamaha
  • Tuotekoodi: YHT4960
  • Tuotenumero: 4013175229998
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 3 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 650,00 65000
Määrä: kpl
UUSI, PAKAUSVAURIO, PAKKAUS SAATTAA OLLA RIKKI TAI SISÄLTÄÄ YLIMÄÄRÄISIÄ TARROJA. TUOTE UUTTA VASTAAVA TÄYDELLÄ TAKUULLA JA TÄYDELLISELLÄ MYYNTIPAKKAUKSELLA.

Pakkausvauriotuote on turvallinen ostos, sillä on valmistajan normaali takuuaika ja sitä koskevat normaalit etäkaupan palautusehdot. Päätät itse maksatko enemmän täysin uudesta tuotteesta, vai ostatko tuotteen, jossa pakkauksessa vaurioita.

Yamaha YHT4960 -kotiteatterisarja sisältää 5.2 AV-viritinvahvistimen, 5.1 kaiutinpaketin sekä tarvittavat liitäntäkaapelit.

Sarjan Yamaha Cinema DSP 3D -äänentoisto käyttää maailmankuuluista konserttisaleista ja musiikkiklubeilta kerättyä kattavaa äänikenttädataa ja tuo suuren teatterin akustiikan omaan kotiisi. Musiikin laadun parannuspiiri palauttaa pakatun äänen niin, että se kuulostaa siltä kuin pitääkin. High Slew Rate -vahvistin reagoi nopeisiin muutoksiin tulotasossa ja tuottaa tarkan ja vakaan signaalinsiirron.

HDR10+ ei pelkästään toista videosisällön dynaamisen alueen (kirkkauden ja tummuuden suhde) otos otokselta (tai jopa kuva kuvalta), vaan se toistaa myös kirkkaan ja tumman väliset otosominaisuudet niin, että tärkeät yksityiskohdat voidaan säilyttää. Näin näytetyt kuvat vastaavat paremmin todellisuutta ja sitä, miltä niiden on tarkoitus näyttää.

MusicCast-sovellus. Tutustu monihuonejärjestelmän äänentoistomahdollisuuksiin, käytä äänilähteitä ja suoratoistolaiteita sekä ohjaa AV-vastaanotinta – kaikki onnistuu älypuhelimesi avulla.

Toimii Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit hallita AV-vastaanotinta milloin tahansa. AirPlay 2 mahdollistaa musiikin suoratoiston Apple iOS -laitteen Siri-ääniohjauksella.

YPAO analysoi tilan akustiikan ja kalibroi äänentoiston optimaaliseksi tilan mukaan. Voit sijoittaa langattomat takakaiuttimet vapaasti ja omaan sisustukseen sopivasti. Ainutlaatuinen muotoilu, jossa on huomioitu tehokkuus, tyyli ja helppous.

-Liitännät: HDMI, USB-A, Bluetooth, WiFi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.