Ariete Vintage –tuotteilla tuot nostalgisen vanhanajan tyylin kotiisi

{image:text}
Jos aikomuksenasi on päivittää keittiösi kodinkoneita tai muuttaa keittiösi yleisfiilistä, voivat Arieten Vintage -sarjan tuotteet olla juuri etsimäsi ratkaisu. Arieten tyylikkäät Vintage – tuotteet sopivat mainiosti modernimpaankin keittiöön tai vaikka kesämökille tuomaan hieman toisen aikakauden tuntua. Inspiraationsa laitteet ovat saaneet 1900-luvun puolivälin tienoilta. Näillä kodinkoneilla saat varmasti luotua uniikin ja lumoavan tunnelman kotiisi.

Ariete Vintage –tuotesarjan kodinkoneita ja pienlaitteita on saatavissa useassa eri värissä: vaihtoehtoina ovat kauniit ja herkät vaalean vihreä, sininen ja beige. Pastellin väriset laitteet sopivat jokaiseen keittiöön. Kauniin ulkomuotonsa lisäksi tuotesarjan laitteet ovat myös helppokäyttöisiä, turvallisia ja myös näppärän kokoisia. Pääset siis nauttimaan laadukkaasta, tehokkaasta ja modernista tekniikasta – tyylillä.

Uniikkeja keittiölaitteita jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen

Miten päivä lähtisikään käyntiin ilman perinteistä aamukahvia? Tuskin mitenkään. Onneksi Ariete Vintage –sarjassa on paljon vaihtoehtoja kahvin suurkuluttajille ja nautiskelijoille. Vintage -kahvinkeittimellä saat valmistettua monta kuumaa kupillista kahvia itsellesi tai isommalle vierasjoukolle. Kahvinkeittimissä on ajastintoiminto, jolla voit ajastaa seuraavan kahvinkeiton jopa 24 tunnin päähän ja kahvinkeitin pitää kahvin lämpimänä 30 minuutin ajan.

Jos haluat jokapäiväiseen tavanomaiseen maitokahviin hieman vaihtelua, kannattaa tutustua Arieten Vintage –espressokoneisiin ja maidonvaahdottimiin. Espressokoneella voit valmistaa kahvilatasoisia herkullisia kahvijuomia. Espressokoneessa toimivat niin erilaiset kapselit kuin myös kahvinmurut. Koneessa on maidonvaahdotin.

Jos taas haluat nauttia erikoisemmista kahvijuomista hieman vähemmän tilaa vievällä ratkaisulla, Vintage-maidonvaahdotin on oiva vaihtoehto. Saat valmistettua kahvin maidolla, cappuccinoa, maitokahvia, ravisteltu kahvia sekä kaakaota.

Vedenkeittimellä saat haudutettua maukkaat teet ja valmistettua muut juomat ja ruoat kätevästi ja nopeasti. Arieten vedenkeittimissä on ergonomiset kahvat sekä viileänä pysyvät ulkopinnat. Vedenkeittimessä on myös automaattinen sammutusjärjestelmä. Se on siis turvallinen ja helppo lisä jokaiseen keittiöön. Vedenkeittimiä on kahta kokoa: 1 litran tilavuudella sekä 1,7 litran tilavuudella.

Paahda suosikki leipäsi tai valmista herkulliset voileivät mukaan luontoretkellesi Arieten Vintage –leivänpaahtimilla. Leivät paahtuvat tasaisesti useiden ruskistustasojen ansiosta ja paahtimessa on eri tarpeita varten sulatus-, lämmitys- ja kypsennystoiminnot. Näin saat juuri sellaisen paahdon, kuin haluat. Myös leivänpaahtimia on kahta eri kokoa: kahden leivän paahdin sopii mainiosti yksinasuvalle, kun taas isommassa perheessä neljän leivän paahdin voi olla kätevämpi. 

Tyylikäs Ariete Vintage -sähköuuni on todellinen jokaisen keittiön katseiden kääntäjä ja se soveltuu monipuoliseen ruuanlaittoon. Valmista herkulliset ruuat ja leipomukset arkeen ja juhlaan, tai pyöräytä perjantaipitsat kätevästi kotosalla. Sähköuunin laaja alaosa, teräsgrilli sekä alumiinikaukalo mahdollistavat monenlaisten ruokien valmistuksen. Sähköuunin 60 minuutin ajastus, jopa 230 °C asteen lämpötila sekä eri kypsennysvaihtoehdot takaavat onnistuneen lopputuloksen aloittelevammankin kokin kanssa.

Helppoutta ja vaivattomuutta arvostavalle kotikokille Arieten sitruspuristin ja riisikeitin tuovat kaivattua helpotusta keittiöön. Riisinkeittimen hitaalla kypsennystoiminnolla tai pannu- ja höyrykypsennystoiminnoilla saat helposti keitettyä täydellistä riisiä, mutta myös muitakin ruokia: vihanneksia, patoja ja keittoja. Todellinen monitoimilaite kotikeittiöön. Sitruspuristin on oiva apuväline tuoreista mehuista pitäville. Saat tehtyä mehua lukuisista eri hedelmistä, kunhan valitset erikokoisille hedelmille erikokoiset kartiot, joita tulee sitruspuristimen mukana kaksi.

Surauta värikkäät smoothiet, herkulliset pirtelöt ja täyteläiset keitot Arieten Vintage –tehosekoittimella. Tehosekoittimessa on 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, jotka tekevät juomistasi tai keitoistasi samettisen pehmeitä. Terät soveltuvat hyvin myös jään murskaamiseen, joten saat tehtyä kuumina kesäpäivinä virkistävät juomat. Tehosekoittimen muovikannun saat puhtaaksi kätevästi myös astianpesukoneessa.

Ariete Vintage –yleiskone on jokaisen kotileipurin unelma: tehokas yleiskone ainutlaatuisella muotoilulla valmistaa monenlaiset taikinat ja ruuat vaivattomasti. Vanhantyylinen yleiskone tuo mieleen mummolan pullataikinat, mutta modernin tekniikan ansiosta yleiskone on tätä hieman tehokkaampi. Yleiskoneeseen kuuluu 5,5 litran teräskulho, joten myös isompien leipomusten ja ruokien valmistus on mahdollista. Saat lisättyä halutut ainekset helposti kätevästä lisäysaukosta.

Arieten Vintage -sarjan tuotteet 3.7.2021