Päästä tunnelmasi valloilleen - Uudet Honor 90 -sarjan puhelimet ovat täällä!

{image:text}

Honor 90 ja Honor 90 Lite tarjoavat mukavan käyttökokemuksen suorituskykynsä turvin tyylikkäästi muotoillussa ulkoasussa. Tutustu ja ihastu uusiin tuotteisiin alta.

Honor 90

200MP Ultra Clear-pääkamera ikuistaa elämäsi tärkeimmät hetket
Honorin uusin lisäys huippusuosittuun N-sarjaan esittelee uuden 200MP Ultra Clear-sensorin joita on totuttu näkemään lippulaivatason malleissa. Suuri sensori ja isokokoinen aukko taltioi paremmin valoa, joka mahdollistaa tarkemmat valokuvat myös pimeässä. Kamerapatteristoa täydentää myös huipputason selfieitä ikuistava 50MP etukamera, 12MP ultralaajakulmakamera sekä 2MP makrokamera.

Korkea päivitystaajuus ja silmäystävällinen näyttö – ei kompromisseja
6.7” etualalla joka reunaan kaareutuva näyttö luo vaikutelman entistä suuremmasta kokonaisuudesta ja 120hz dynaamisesti päivittyvä näyttö takaa miellyttävän selaamiskokemuksen, selasit sitten kuva-albumisi muistoja tai uutisia. Jopa 1600 nitin huippukirkkaus takaa sen, että värit näyttävät kuvissa ja videoissasi aina hyvältä.

5000mAh akku – intensiivistä käyttöä koko päiväksi
Energiatehokas ja suuri 5000mAh akku on optimoitu energiatehokkuudeltaan pidemmän akunkeston saavuttamiseksi. Honor 90 tukee jopa 66W SuperCharge-latausta, jonka lataustila on käytössä mukautuva esimerkiksi yöllä ladattaessa ja mahdollistaa akun keston pidemmälle ajalle. Honor 90 on varusteltu myös Snapdragonin 7 Gen 1 -prosessorilla, jonka avulla saavutat huipputason suorituskyvyn jokapäiväisessä käytössäsi.
 

Honor 90 Lite

100MP valovoimainen pääkamera
Jopa 100MP valovoimainen kolmoispääkamera tuo tarkemmatkin yksityiskohdat lähellesi, tilanteessa kuin tilanteessa. Monipuolinen kamerapatteristo pääkameran lisäksi sisältää 5MP ultralaajakulma- ja syvyyslinssin, yhdistäen huipputason muotokuvat sekä laajempaa tarkastelua vaativat ryhmäkuvatkin, sekä 2MP makrokameran.

Suuri tallennustila, mukavampi käyttökokemus
Jopa 256GB tallennustila tuo jokapäiväiseen käyttöön turvallisuutta, sillä muistin loppumisesta ei tarvitse murehtia. Käyttökokemusta tehostaa myös Honorin Ram Turbo -teknologia, taaten jopa 5GB:n laajennuksen käyttömuistiin, varmistaen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen joka päivä. Jopa 4500mAh suuri akku yhdistettynä 35W Supercharge-tukeen, voit ladata puolessa tunnissa jopa 55% akkusi kapasiteetista, huolehtien ettei sinulta lopu virta kesken.

6.7” Fullview-näyttö jopa 90hz päivitystaajuudella
Huippulukemiin venytetty 93.6% näyttö-runkosuhde vie puhelimesi käyttökokemuksen uudelle tasolle. Jopa 90hz päivitystaajuus takaa sulavan selaamisen, selasit sitten uutisia tai uusimpia valokuviasi.

Huomaathan että Honor 90 ja Honor 90 Liten myyntipakkaukset eivät sisällä verkkolaturia. Suositeltava verkkolaturi puhelimille on Honor SuperCharge Power Adapter 66W -verkkolaturi maksimaalista lataustehoa varten erikseen.