Samsung Galaxy Z Flip4 ja Z Fold4 – Samsungin neljännen sukupolven taitettavat puhelinmallit

{image:text}

Samsung Galaxy Z Flip4

Niin pieni – niin mahtava. Kuten edeltäjänsä, uudessa Samsung Galaxy Z Flip4 -puhelimessa on täysin ainutlaatuinen, ympäri maailman rakastettu muotoilu. Eikä ole vaikeaa ymmärtää miksi: avatessasi puhelimen pääset kokemaan täysikokoisen 120 Hz 6,7 tuuman näytön, jossa on runsaasti tilaa kaikelle mitä haluat nähdä ja tehdä.

Taitettuna siitä tulee miltei puolet pienempi kuin tavallinen älypuhelin, mahtuen mukavasti taskuusi. Toisin sanoen: se on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. 1,9" etunäyttö pitää myös huolen siitä, ettet missaa tärkeimpiä asioita. Ainutlaatuinen Flex Mode tarjoaa puolittain avattuna paljon uusia, älykkäitä käyttötapoja, kuten FlexCamin handsfree -selfiet.

Samsung Galaxy Z Flip4 -puhelimen takakannessa on myös laajempi, kirkkaampi kameran linssi ja paranneltu ohjelmisto edeltäjäänsä verrattuna. Uusilla kuvausominaisuuksilla otat huomattavasti parempia kuvia ja videoita heikossa valaistuksessa – voit siis tallentaa hetken vaikuttavan korkealla laadulla ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme myös parantaneet akkua entisestään: se kestää nyt jopa kolme tuntia pidempään, joten voit jatkaa käyttöä ilman taukoja.

Samsung Galaxy Z Fold4

Uusi Samsung Galaxy Z Fold4 on luotu helpottamaan modernia elämää ja työtä. Suljettuna se ei ole tavallista älypuhelinta suurempi, mutta mahtuu mukavasti käteen 6,2" etunäyttöineen. Ja kun avaat sen 7,6 tuuman päänäytön, käsissäsi on tabletti valmiina kaikkeen mitä ikinä haluatkaan tehdä. Molemmat näytöt ovat 120 Hz äärimmäisellä herkkyydellä.

Kameraan on tehty valtavia parannuksia: megapikselit on nostettu 12:sta 50:een ja mukaan on tuotu sekä 3x Zoom että 30x Space Zoom. Mukana on myös Nightography. Kuvasi ja videosi ovat siis vaikuttavan korkealaatuisia – vaikka kuvaisitkin pimeässä. Voit helposti tehdä useita asioita samaan aikaan jopa kolmella avoimella ikkunalla kerralla, tai osallistua videopalaveriin Samsung Z Fold4 taitettuna Flex Modella. Voit kirjoittaa muistiinpanoja yhteensopivalla S Pen-kynällä (kynä ostettavissa erikseen).

Samsung Galaxy Z Flip4 ja Samsung Galaxy Fold4 tekniset tiedot:

 

Samsung Galaxy Flip4, Samsung Galaxy Fold4 ja lisävarusteet