Samsung Galaxy A33 5G -puhelimen toimitukset ovat alkaneet

{image:text}

Samsung Galaxy A33 5G - suunniteltu pysymään vauhdissasi

Samsung Galaxy A33 5G on mukanasi kaikkialla, valmiina toteuttamaan toiveesi ja ideasi. Tyylikäs muotoilu yhdistää saumattomasti viisi kameraa, ja tuntuu mukavalta niin kädessä kuin taskussakin. Tehokkaan prosessorin ja 5G-yhteyksien ansiosta voit striimata, pelata ja jakaa sisältöjä salamannopeasti lähes ilman viivettä.

Tehoja riittää myös 5 000 mAh:n akussa, joka kestää jopa kaksi päivää – ja on nopeasti ladattavissa pikalaturilla. Viidellä kameralla voi tehdä paljon, pienimpien yksityiskohtien vangitsemisesta aina laajoihin näkymiin. Videoi vakaasti ja terävästi myös pimeällä, ja muokkaa tuotoksesi saumattomasti haluamallasi Samsung Galaxy -laitteella.

Luo ja leiki Fun Mode- ja Portrait Mode -toiminnoilla ja jaa sisällöt hetkessä Quick Sharella. Jos haluat kokea entistä enemmän, käytä Galaxy A33 5G -puhelinta saumattomasti muiden Samsung Galaxy -laitteiden, kuten kuulokkeiden, PC:n, TV:n tai tabletin kanssa.

Galaxy A33 5G on tehty olemaan mukanasi mihin tahansa menetkin, ja se on pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokituksen mukaisesti. Saatavilla loistavissa väreissä Awesome Black, Awesome White, Awesome Peach sekä Awesome Blue.

-Tee maailmastasi suurempi – käytä saumattomasti ja sujuvasti kaikkien Samsung Galaxy -laitteidesi kanssa
-Videoi ja kuvaa terävästi ja vakaasti viidellä kameralla, erittäin tarkan IOS-pääkameran johdolla
-Kestää vettä ja pölyä IP674 -luokituksen mukaisesti, ja sisältää vahvimman Gorilla Glass 5 -lasin
-Striimaa, jaa ja pelaa ilman viivettä 5G-yhteydellä

Samsung Galaxy A33 5G tekniset tiedot