Garmin Camper 660LMT-D

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-01535-01
  • Tuotenumero: 753759144241
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 18 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 159,00 15900 199,90 € 19990
Määrä: kpl
Garmin Camper 660LMT-D, joka on uusin asuntoautoilijoille tarkoitettu navigaattori, toimii matkoillasi kuin avulias opas. Camper 660LMT-D -laitteessa on helppolukuinen 6,0 tuuman kapasitiivinen lasinäyttö, joka sopii mukavasti autoon tai asuntoautoon. Navigaattori laskee reitit asuntoauton tai -vaunun mittojen ja tieolosuhteiden mukaan. Lisäksi se sisältää leirintäaluehakemiston. Uudessa Camper 660LMT-D -mallissa on helppokäyttöinen reitin muodostustoiminto, se näyttää korkeusprofiilitiedot ja sisältää miljoonia uusia ja suosittuja paikkoja Foursquare-palvelusta.

Uusi asuntovaunujen reititysprofiili
Camper 660 LMT-D helpottaa navigointia asuntoautoilla ja -vaunuilla. Se sisältää esiladattuina Euroopan kartat, jotka sisältävät tiedot teiden rajoituksista, kuten siltojen korkeuksista ja useimpien suurten teiden ja moottoriteiden keskeiset tiedot. Anna vain asuntoauton tai -vaunun mitat, ja Camper 660LMT-D etsii asuntoautoprofiilin mukaan tehokkaimmat reitit koko Euroopassa. Reitti lasketaan ajoneuvon korkeuden, painon, pituuden ja leveyden mukaan.

Reittivaroitukset ja korkeusprofiili
Camper 660 LMT-D sisältää esiladatut Euroopan kartat ja niiden sisältämät asuntoautoihin liittyvät rajoitukset, kuten siltojen korkeudet ja jyrkät mutkat, useimmilla suurimmilla teillä. Näet ja kuulet nämä hyödylliset varoitukset, joiden avulla voit varautua mahdollisesti vaarallisiin tilanteisiin.

Camper 660LMT-D -navigaattorin kätevällä karttatyökalulla voit tarkastella edessäpäin olevan reitin korkeustietoja suoraan karttanavigointinäytössä. Napauttamalla korkeustietoja voit jopa laajentaa korkeusprofiilinäkymää ja tarkastella reitin korkeuksia tarkemmin. Tiedot helpottavat valmistautumista jyrkkiin mäkiin reitillä.

Yli 9 000 leirintäalueen hakemisto
Camper 660LMT-D sisältää ACSI:n leirintäaluehakemiston. Kattava hakemisto sisältää yli 9 000 Euroopan leirintäaluetta sekä yksityiskohtaiset tiedot esimerkiksi niiden hinnoista ja aukioloajoista. ACSI:n leirintäaluehakemiston avulla voit hakea paikkoja haluamiesi mukavuuksien perusteella (esimerkiksi lemmikkieläinten sallimisen, paikassa olevien kauppojen ja sähköpisteiden mukaan).

Helppokäyttöinen reitin muodostus ja maisemareitit
Jos haluat ajaa tiettyjä katuja pitkin tai tiettyjen kaupunkien kautta, voit muuttaa reittiä helppokäyttöisellä reitin muodostustoiminnolla. Lisää vain piste näytössä olevalle reitille, niin näet ilmoituksen siitä, miten paljon lisää ajoaikaa tarvitset.

Camper 660 LMT-D -navigaattorin kanssa itse matka on palkinto. Valinnaisella maisemareittitoiminnolla voit tutustua pääreiteiltä poikkeavien teiden maisemiin. Voit esikatsella maisemareittiä helposti reitin esikatseluvalikosta ja nautiskella ruuhkattomista teistä.

Handsfree-ominaisuudet
Camper 660LMT-D tukee ääniaktivoituvaa navigointia. Laite vastaa sanomiisi komentoihin (englanti). Voit pitää kädet turvallisesti ohjauspyörässä. Voit tietysti navigoida myös kosketusnäytön avulla. Voit soittaa handsfree-puheluita yhdistämällä yhteensopivan Bluetooth-puhelimesi Camper 660LMT-D -laitteeseen ja käyttämällä sen sisäänrakennettua mikrofonia ja kaiutinta. Voit turvallisesti säilyttää puhelintasi hansikaslokerossa, taskussa tai laukussa ja silti soittaa ja vastaanottaa puheluita.

Asuntoauton ja -vaunun nopeusrajoitukset
Camper 660 LMT-D varmistaa, että tiedät aina asuntoauton tai -vaunun nopeusrajoituksen, joka on usein eri kuin muilla autoilla. Näet nopeusrajoituksen ja arvion saapumisajasta selkeästi, jotta voit ajaa rennosti.

Enemmän tietoja yhdellä silmäyksellä
Camper 660LMT-D -laitteessa ajokartta on aina näytössä ja lisätiedot tulevat näkyviin sen vierelle. Näet yhdellä silmäyksellä nykyisen kadun nimen. Se näyttää myös koulualuevaroitukset. Tiedät aina sijainnistasi riippumatta, mitä on lähellä. Edessä olevat -toiminto näyttää ajokartan vierellä jatkuvana virtana lähellä olevia paikkoja, kuten huoltoasemia sekä levähdys- ja leirintäalueita, jotka päivittyvät ajaessasi.

Navigoi helposti Garminin avulla
Camper 660LMT-D -laitteen esiladattu kohdepistetietokanta sisältää nyt miljoonia uusia ja suosittuja paikkoja Foursquaresta. Voit etsiä reitin varrelta helposti esimerkiksi ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä.

Camper 660LMT-D -laitteen Garmin Real Directions -ääniopastus antaa helposti ymmärrettävät ajo-ohjeet kuin vierellä oleva ystävä käyttäen tunnistettavia maamerkkejä, rakennuksia ja liikennevaloja. Navigoidessasi kuulet ohjeita, kuten “Käänny oikealle apteekin jälkeen.” Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadunnimistä. Garmin Real Voice on hienostunutta kielitekniikkaa, joka kuulostaa luonnolliselta ja miellyttävältä. Garmin Real Directions- ja Garmin Real Voice -ominaisuudet ovat saatavilla vain Garminin GPS-navigaattoreissa.

Navigoi monimutkaisissa risteyksissä vaivattomasti
Camper 660LMT-D sisältää aktiivisen kaistavahdin. Aktiivinen kaistavahti osoittaa oikean kaistan ääniopasteilla ja kirkasvärisillä nuolilla. photoReal-risteysnäkymässä liittymät näkyvät todenmukaisesti: värillisinä ja yksityiskohtaisina. Bird’s Eye -risteysnäkymässä risteykset näkyvät yksityiskohtaisesti ylhäältäpäin.

Langaton BC 30 -peruutuskamera (erikseen ostettava lisävaruste)
Helpota peruutusta käyttämällä langatonta BC 30 -peruutuskameraa. Sillä näet aina helposti asuntoauton taakse, mutta erityisesti peruutettaessa se on suorastaan korvaamaton apu.

Yhteensopiva Smartphone Link -sovelluksen kanssa
Smartphone Link5 on maksuton mobiilisovellus, joka yhdistää Camper 660LMT-D -laitteen iPhone- tai Android-älypuhelimeen. Pariliitettynä Camper 660LMT-D voi jakaa tietoja puhelimen datasopimuksen mukaan. Smartphone Linkin avulla voit käyttää Garminin reaaliaikaisten palveluiden käteviä ajantasaisia tietoja, kuten sääpalvelua tai reaaliaikaista liikennepalvelua, joista on saatavilla sekä maksuton että maksullinen versio.

Sovelluksessa voit ostaa Premium-sisältöä, kuten sään lisätietoja ja liikennekameroiden kuvia. Kun käytät Smartphone Link -sovellusta Camper 660LMT-D -laitteen kanssa, voit lisäksi ilmoittaa sijaintisi Foursquaressa ja näet kohdepisteistä lisätietoja, kuten luokituksen, hinnat ja aukioloajat. Lataa Smartphone Link Androidiin Google Play -kaupasta. Lataa Smartphone Link iPhoneen iTunesista.

Sisältää elinikäiset kartta- ja liikennetietopäivitykset
Camper 660LMT-D sisältää maksuttomat kartat ja päivitykset laitteen koko käyttöiäksi, jotta reiteillä voi käyttää aina ajantasaisia karttoja, kohdepisteitä sekä leirintäaluehakemiston tietoja.

Mukana toimitetun virtajohdon/liikennevastaanottimen kautta Camper 660LMT-D vastaanottaa maksuttomia digitaalisia liikennetietoja laitteen koko käyttöiän ajan. Camper 660LMT-D -laitteen avulla voit välttää liikenneruuhkat ja etsiä sopivimmat kiertotiet, joilla säästät aikaa.
Keskitetty laitehallinta

Pidä Camper 660LMT-D ajan tasalla Garmin Expressin avulla. Garmin Expressin avulla voit helposti päivittää karttoja ja ohjelmistoja, siirtää suosikkeja laitteisiin ja laitteista sekä asentaa maksuttomia mukautettuja ajoneuvoja ja ääniä.

-Asuntoauto- ja -vaunukohtaiset hakemistot: leirintäaluehaun tuloksia voi suodattaa haluttujen mukavuuksien perusteella
-Varoitukset tieolosuhteista, kuten siltojen korkeuksista, painorajoituksista sekä jyrkistä mutkista ja mäistä
-Ilmainen Garmin digitaalinen ruuhkatieto DAB:n kautta – erinomainen liikennetietoratkaisu – suoraan paketista!
-Asuntoauton tai -vaunun koon ja painon mukaan mukautettava reititys
-Korkeuskarttatyökalu näyttää reitin mahdolliset jyrkät mäet

Tekniset tiedot
-Näytön tyyppi: Useita kosketuksia tukeva, kapasitiivinen, värillinen WVGA TFT -näyttö
-Näytön koko, LxK 13,6 x 7,2 cm, lävistäjä 15,4 cm (6")
-Ladattava litiumioni, akun kesto enintään 1 tunti
-Näytön tarkkuus, LxK 800 x 480 kuvapistettä
-Mitat 16,8 x 9,4 x 1,9 cm, paino 268 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.