Garmin Glo 2 -satelliittivastaanotin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Garmin
  • Tuotekoodi: 010-02184-01
  • Tuotenumero: 753759220952
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 10 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 115,00 11500
Määrä: kpl

Navigoi haluamallasi mobiililaitteella Garmin-laatuisten GPS-tietojen avulla. GLO 2 -vastaanotin tarjoaa GPS- ja GLONASS-vastaanottimien parhaat ominaisuudet Bluetooth-yhteyden kautta, jotta saat käyttöösi tarkat sijaintitiedot iPad-, iPhone- tai Android-laitteessasi.

GLO 2 vastaanottaa tietoja sekä GPS- että GLONASS-satelliiteista, joten käytössä on jopa 24 satelliittia enemmän kuin pelkissä GPS-laitteissa. Siksi GLO 2 löytää satelliitit noin 20 % nopeammin, ja yhteys säilyy myös suurilla ajonopeuksilla. Lisäksi GLO 2 päivittää sijaintitietonsa 10 kertaa sekunnissa eli jopa 10 kertaa useammin kuin monien mobiililaitteiden GPS-vastaanottimet.

GLO 2 -vastaanotin muodostaa Bluetoothin avulla langattoman yhteyden mobiililaitteeseen. Tuo GLO 2 mobiililaitteen toiminta-alueelle, ja jo hetken kuluttua alat vastaanottaa GLO 2 -vastaanottimen sijaintitietoja.

Sen akunkesto on jopa 13 tuntia, jotta tiedät sijaintisi pitkilläkin matkoilla. Lisäksi GLO 2 on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla tai valinnaisella 12/24 voltin ajoneuvon virtajohdolla. Valinnainen kitkapidike pitää vastaanottimen turvallisesti kojelaudalla satelliittiyhteyksien ulottuvilla.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.