Garmin Instinct 2 -tuoteperhe on kasvanut Instinct 2X- ja Instinct Crossover -malleilla

{image:text}

Garmin Instinct 2 -tuoteperhe on kasvanut Instinct 2X- ja Instinct Crossover -malleilla. Tutustu kovaan käyttöön suunniteltuihin uutuuksiin.

GARMIN INSTINCT 2X SOLAR

Ota tilanne haltuun Instinct 2X Solar -älykellon avulla. Kestävät GPS-älykellot eivät jätä pulaan ja istuvat yksilölliseen tyyliin. Instinct 2X Solar on Instinct-malleista suurikokoisin. Kellossa on jämäkkä 50 mm runko ja terävä ja selkeä 1.1 tuuman näyttö. Aurinkolatauksen ansiosta akunkesto on lähes rajaton älykellotilassa, kun kelloa pidetään 3 tuntia päivässä auringonpaisteessa (50.000 luksia). Auringonlaskun jälkeen integroitu LED-taskulamppu auttaa näkemään ja näkymään. Kelloon on esiladattu lajiprofiilit mm. juoksua, pyöräilyä, uintia ja voimaharjoittelua varten. Useiden maailmanlaajuisten satelliittinavigointijärjestelmien monitaajuustuki parantaa sijaintitarkkuutta haastavassa ympäristössä. Yhteysominaisuuksiin kuuluvat älykkäät ilmoitukset, Garmin Pay™ -lähimaksu ja Connect IQ™-sovellus (kun älykello on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen). Monipuolisten hyvinvoinnin seurantaominaisuuksien, mm. energiataso, stressi, uni, Pulse Ox4 ja syke, ansiosta kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtäminen on helpompaa (kello ei ole lääkinnällinen laite, esitetyt tiedot on tarkoitettu vain seurattujen arvojen arvioksi, Pulse Ox ei ole käytettävissä kaikissa maissa).

Tactical Edition -mallissa on erityisiä taktisia ominaisuuksia, kuten yhteensopivuus pimeänäkölaitteiden kanssa, reittipisteprojisointi, ballistiset laskelmat ja kaksi GPS-koordinaatistoa. Salattu tila mahdollistaa huomaamattoman liikkumisen poistamalla käytöstä langattomat yhteydet ja tiedonjakamisen.


GARMIN INSTINCT CROSSOVER

Älä tyydy tavanomaiseen. Instinct Crossover -malliston hybridi-GPS-älykellot tarjoavat samassa paketissa klassisen, analogisen kellon ja edistykselliset älytoiminnot terävällä digitaalisella näytöllä. RevoDrive™-teknologialla varmistetaan tarkka analoginen aika haastavissakin olosuhteissa. Kellon urheilusovellusten avulla voi harjoitella — sisällä tai ulkona — juuri haluamallaan tavalla, esimerkiksi nostaa painoja, juosta tai maastopyöräillä. Jatkuva hyvinvoinnin seuranta varmistaa, että energia, stressi, unen laatu, jne. pysyvät oikealla tasolla.1. Apple®- tai Android™-älypuhelimeen tulevat tekstiviestit tai muut ilmoitukset eivät jää huomaamatta kellon näytöllä. Käteisen ja maksukortit voi jättää kotiin ja käyttää niiden sijaan Instinct Crossover -älykellon Garmin Pay™-lähimaksua2. Kelloa ei tarvitse ottaa ranteesta latausta varten joka yö, koska akun kesto on omaa luokkaansa, jopa 28 päivää (ja yötä) älykellotilassa.


Garmin Instinct -tuoteperheen älykellot