Uusi
  • Honor Band 7 -aktiivisuusranneke Black *poisto, avattu palautus*

Honor Band 7 -aktiivisuusranneke Black *poisto, avattu palautus*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Honor
  • Tuotekoodi: 5502AAMQ
  • Tuotenumero: 6936520820863
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 30,00 3000
Määrä: kpl
ASIAKASPALAUTUS, TUOTETTA KÄYTETTY ENINTÄÄN 14 PÄIVÄÄ. TUOTE UUTTA VASTAAVA TÄYDELLÄ TAKUULLA JA TÄYDELLISELLÄ MYYNTIPAKKAUKSELLA.

Asiakaspalautustuote on turvallinen ostos, sillä on valmistajan normaali takuuaika ja sitä koskevat normaalit etäkaupan palautusehdot. Päätät itse maksatko enemmän täysin uudesta tuotteesta, vai ostatko tuotteen, jota on käytetty enintään 14 päivää.

Honor Band 7 -aktiivisuusrannekkeessa on 11 ennaltamääriteltyä ja 85 vapaamuotoista urheilutilavaihtoehtoa tallentavat reaaliajassa saavutukset ja tulokset, tehden tästä aktiivisuusrannekkeesta täydellisen urheilukumppanin.

Honor Band 7 -aktiivisuusranneke tukee myös ympärivuorokautista sykemittausta ja lähettää proaktiivisia hälytyksiä mikäli se havaitsee, että leposyke on liian matala tai korkea. Veren happisaturaatio on tärkeä osoitin keuhkojen toiminnasta. Honor Band 7 tukee matalan happisaturaation varoitusta värinällä ja täten reaaliaikaisen fyysisen tilan seurantaa.

Honor Band 7 tarjoaa jopa 14 päivän akunkeston tavallisissa käyttöolosuhteissa ja 10 päivän akunkeston runsaalla käytöllä. Siinä on lisäksi magneettinen pikalataus joka vapauttaa pitkistä latausajoista. Honor Band 7 ilmoittaa uusista viesteistä, saapuvista puheluista, säästä, muistutuksista ja muusta, helpottaen pysymään perillä niin henkilökohtaisesta kuin työyhteydenpidosta. Se tekee elämästä myös helpompaa mahdollistaen musiikin ohjauksen, kaukolaukaisimen ja puhelimen paikannuksen.

-Veren happipitoisuus, sykkeenseuranta, hengitysharjoitukset, unenseuranta, naisten terveys, askeleet, kalorit, matalan -ja korkean sykkeen hälytykset
-Dynaamiset kellotaulut, aina päällä oleva näyttö-tila
-Yhteensopivuus: Android 9.0 ja iOS 11.0 tai uudemmat
-1,47" AMOLED-kosketusnäyttö, 194 x 368
-Vesitiiveys: jopa 50 metriin asti
-Latauskaapeli mukana pakkauksessa
-Paino: 29 g rannekkeen kanssa
-Akunkesto jopa 14 päivää
-96 urheilutilaa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.