Uusi
  • Honor Pad X8 LTE 4/64GB Blue Hour *poisto, avattu palautus*

Honor Pad X8 LTE 4/64GB Blue Hour *poisto, avattu palautus*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Honor
  • Tuotekoodi: 5301AETF
  • Tuotenumero: 6936520818396
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 3 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 139,00 13900
Määrä: kpl
ASIAKASPALAUTUS, TUOTETTA KÄYTETTY ENINTÄÄN 14 PÄIVÄÄ. TUOTE UUTTA VASTAAVA TÄYDELLÄ TAKUULLA JA TÄYDELLISELLÄ MYYNTIPAKKAUKSELLA.

HONOR Pad X8 -tabletissa on upea, leveä, 10.1" näyttö selkeällä kuvalla. Koe mukaansatempaava stereo-kuuntelukokemus. Tyylikäs kevyt ja ohut metallinen desing. 

10,1 tuuman HONOR FullView -näytön suhde runkoon on jopa 80 %, joten se tuo sinulle laajemman kuvan. Terävän näyttötekniikan ansiosta se säätää mukautuvasti kuvien dynaamista aluetta, jolloin tummat alueet näkyvät selvästi, säilyttäen herkät värit ja tuoden jokaisen kuvan täyteen loistoonsa. Moni-ikkuna-toiminnon avulla voit avata useita sovelluksia samanaikaisesti, jolloin voit suorittaa useita toimintoja samanaikaisesti. Voit esimerkiksi tarkistaa tiedot samalla, kun osallistut esimerkiksi palaveriin.

HONOR Pad X8 -tabletti on vain 7,55 mm ohut ja 460 g kevyt. Sen kaareva design on suunniteltu kämmenen kaarevuuden mukaan, joten sitä on mukava pitää. Tehokkaat stereokaiuttimet mahdollistavat yksityiskohtien kuulemisen myös meluisissa ympäristöissä. HONOR Histen audio tukee älykästä viritystä, jotta jokainen nuotti kuulostaa kauniimmalta. 

Honorin uusi Magic UI 6.1 -järjestelmä, joka perustuu Android 12 -käyttöjärjestelmään, kohdistaa järjestelmäresurssit loogisesti ja käyttää muistitilaa tehokkaasti. Uudella 8-ytimisellä prosessorilla ja kattavasti parannetulla suuremmalla käyntinopeudella nautit silkkisen pehmeästä käyttökokemuksesta.

HONOR Sharen avulla HONOR Pad X8 voi siirtää tietoja HONOR-matkapuhelimien, tulostimien ja muiden laitteiden välillä ripeästi. Riippumatta tiedoston koosta tai valokuvien määrästä voit lähettää ne helposti muutamissa sekunneissa ja saat tulosteet muutamassa minuutissa!

Sisäänrakennetut silmiensuojaustilat suodattavat tehokkaasti haitallista sinistä valoa ja vähentävät silmien väsymistä. Laite on TÜV Rheinlandin sertifioima matalan sinisen valon vuoksi. Voit myös ottaa käyttöön e-kirjatila, joka älykkäästi säätää kontrastia, kirkkautta, värilämpötilaa ja muita parametreja tuodaksesi sinulle paperimaisen kirjan näyttötehosteen.

- Mitat ja paino: 240.2 mm x 159 mm x 7.55 mm, 460 g
- Kamerat: takakamera 5 MP, etukamera 2 MP
- Näytön koko 10,1", resoluutio 1920x1200
- Prosessori MediaTek MT8786
- Akun kapasiteetti 5100 mAh
- Tallennuskapasiteetti 64 GB

LTE-versio, paikka SIM-kortille. Käyttöliitäntä Magic UI 6.1, perustuu Andrdoid 12 -käyttöjärjestelmään.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.