Jabra Evolve 80 MS Stereo 3.5mm kuulokeliitin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Jabra
  • Tuotekoodi: 7899-823-109
  • Tuotenumero: 5706991017090
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 9:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 299,00 29900
Määrä: kpl

Tiedostot

Jabra Evolve 80 -kuulokkeet, MS eli Microsoft Teams -sertifioitu malli. Kuulokkeet ovat varustettu 3.5 mm -kuulokeliittimellä. Huomaathan, että Evolve 80 -kuulokkeissa ei ole Bluetooth-ominaisuutta.

Jabra Evolve 80 -kuulokkeet on suunniteltu auttamaan sinua keskittymään. Ammattimainen langallinen kuulokemikrofoni tehostaa keskittymistä avokonttorissa.

Paranna keskittymistä. Aktiivinen vastameluteknologia. Poista ei-toivottu matalataajuuksinen taustamelu napin painalluksella. Vastameluteknologian avulla pystyt keskittymään jopa hälyisessä toimistossa. Passiivinen vastameluteknologia. Erikoissuunniteltujen korvapehmusteiden ansiosta pelkkä kuulokkeiden käyttäminen poistaa korkeataajuuksista hälyä, kuten ihmisääniä. Tätä kutsutaan passiiviseksi vastameluteknologiaksi.

Sulje pois toimiston melu ja lisää tuottavuutta. Voit ottaa käyttöön aktiivisen vastameluteknologian ja eliminoida matalat äänet, kuten ilmastoinnin huminan. Aktiivinen vastameluteknologia hyödyntää kehittyneitä mikrofoneja ympäröivän melun tunnistamiseen ja poistamiseen.

Varattu-valo. Varattu-valo muuttuu punaiseksi, jolloin muut tietävät, että olet puhelimessa. Voit kytkeä sen päälle myös manuaalisesti, kun et halua tulla häirityksi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.