Jordan Clean Smile ja Clean Smile Plus -sähköhammasharjoilla 100 päivän tyytyväisyystakuu

{image:text}
Jordan-sähköhammasharjojen ominaisuudet tuovat manuaalisen harjan huolettoman helppokäyttöisyyden ja sähköhammasharjan verrattoman puhdistustehon yhteen. Ainutlaatuinen puhdistusteknologia, pitkäkestoinen akku sekä skandinaavinen linjakas muotoilu ja käyttäjäystävällisyys tekevät sähköhammasharjoistamme ylivoimaisia.

Muotoilu perustuu pohjoismaiseen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Tyylikäs ja linjakas muotoilu auttaa myös pitämään sähköhammasharjan ja laturin puhtaana. Jordanin litiumakkuteknologia tarjoaa markkinoiden parhaimman akunkeston ja älykkään latausjärjestelmän ansiosta niin käyttö kuin lataus on vaivatonta. Ainutlaatuiset harjauspäät SoftClean-teknologialla tarjoavat vertaansa vailla olevaa hampaiden puhdistusta.

Useat hammaslääkärit suosittelevat sähköhammasharjan käyttöä – eikä suotta. Jatkuva, oikeanlainen harjaava liike sekä optimaalisen kokoinen harjauspää varmistavat, että sähköhammasharjaa käytettäessä puhdistus on tarkkaa ja tehokasta.

Jordan Clean Smile -sarjan sähköhammasharjat

Jordan Clean Smile -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät hampaat puhtaana ainutlaatuisen SoftClean-teknologian avulla.

Nyt entistä enemmän valinnanvaraa! Jordan Clean Smile -malliston sähköhammasharjoissa voit käyttää kaikkia SoftClean-teknologialla varustettuja Jordan Smile -vaihtopäitä. Lisäksi voit käyttää kaikkia markkinoilla olevia oskilloivaa teknologiaa hyödyntäviä vaihtopäitä, kuten useimpia Oral-B vaihtoharjoja!

Sarjan huippumalli Jordan Clean Smile Plus sähköhammasharjan poikkeuksellisen pitkäkestoinen akku kestää täyteen ladattuna jopa 45 päivää! Saat yhdellä latauksella 180 minuuttia harjausaikaa – voit siis käyttää harjaa 1,5 kuukautta lataamatta, kun harjaat hampaitasi aamuin illoin suositellut 2 minuuttia kerrallaan!

100 päivän tyytyväisyystakuu

Jordan uskoo vahvasti Sinunkin olevan tyytyväinen uuteen Jordan Clean Smile tai Jordan Clean Smile Plus -sähköhammasharjaan ja tarjoaa 100 päivän tyytyväisyystakuun, mikäli et jostain syystä ole uuteen sähköhammasharjaan tyytyväinen. Voit ladata palautuslomakkeen ja ohjeet palautukseen tästä.

Tyytyväisyystakuu koskee seuraavia Jordanin sähköhammasharjoja:
Jordan Clean Smile -sähköhammasharja TBT-200 grey
Jordan Clean Smile -sähköhammasharja TBT-200 pink
Jordan Clean Smile Plus -sähköhammasharja TBX-300 blue
Jordan Clean Smile Plus -sähköhammasharja TBX-300 grey
Jordan Clean Smile Plus -sähköhammasharja TBX-300 pink

Ajantasaisen Jordan-tuotevalikoimamme ja saatavuuden voit tarkistaa tästä.

Esimerkkejä Jordan valikoimasta