Joulun 2021 tärkeät päivämäärät toimituksiin

{image:text}

Joulunajan toimitusajat 2021 - tässä viimeiset päivämäärät tilauksille, jotta tilaus ehtii varmasti jouluksi perille.

Tuotteille, joille kerrotaan tuotekortilla toimitusajaksi "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" tai "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 09:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" viimeinen tilausaika on tiistaina 21.12 kello 12:00. Poikkeuksena Matkahuolto Jakopaketti, joka jaetaan suoraan vastaanottajalle, tällä toimitustavalla viimeinen tilausaika on maanantai 20.12. kello 12:00.

Vinkki! Mikäli ei ole aivan pakko, ei kannata valita noutopisteeksi Postin tai Matkahuollon pakettiautomaatteja - Pakettiautomaatit ovat erittäin suosittuja, josta syystä kaikki lähetykset eivät mahdu niihin: nämä joudutaan siirtämään muihin noutopisteisiin, jolloin toimitus viivästyy.

Noutopiste Tampereen keskustassa

Voit myös noutaa tehdyt tilaukset meiltä Hatanpään Valtatieltä Matkahuollosta. Tee tilaus normaalisti verkkosivujemme kautta, mutta valitse toimitustavaksi Nouto Tampere. Nouto on maksuton. Pakkaamme tilauksesi ja siirrämme sen Matkahuoltoon ja saat Matkahuollolta tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa.

Noutotilauksissa viimeiset toimitusajat ovat seuraavat:

Tuotteille, joille kerrotaan tuotekortilla toimitusajaksi "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" tai "Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 09:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä" viimeinen tilausaika on torstai 23.12 kello 12:00.

Matkahuolto Tampere (Hatanpään Valtatie 7) palvelee arkisin kello 07:00-18:00 ja jouluaattona 24.12. kello 8-12.