NGS Wild Ska 1 – Monipuolinen ja tehokas bilekaiutin

{image:text}

NGS on nykyisin yksi merkittävimmistä kulutuselektroniikan ja tietokoneiden oheislaitteiden valmistajista. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita, innovatiivisia ja persoonallisesti muotoiltuja laitteita, jotka sekä näyttävät hyvältä että ovat ergonomisia.

NGS:n Wild Ska 1 -musiikkijärjestelmä täyttää nämä tavoitteet. Kaiuttimessa on 2 x 8 tuuman bassokaiutinta ja 2 x 3 tuuman diskanttikaiutinta ja 300 W:n teho. NGS Wild Ska 1 on hienosti muotoiltu ja helppokäyttöinen bilekaiutin. Se on väriltään musta. Särmää ulkonäköön tuovat kiiltävät punaiset yksityiskohdat. Vetokahvat, pyörät ja kantokahvat tekevät kaiuttimen liikuttelemisesta helppoa.

Kaiuttimessa itsessään on hyvä ja voimakas ääni. Mutta vielä paremman musiikkielämyksen aikaansaamiseksi voi parittaa kaksi Ska-tuoteperheen kaiutinta True Wireless Stereo -tekniikan avulla. Stereona ääni kasvaa ja saa lisää syvyyttä.

Biletunnelmaa Mega Bass -toiminnolla ja LED-valoilla

Kaiuttimessa on mahtava äänenlaatu. Ääntä on helppo säätää ja muuttaa taajuuskorjaimella sekä basso- ja diskanttisäätimien avulla. Lisäksi kaiuttimessa on Mega bass -toiminto, jolla bassoäänistä saa entistä voimakkaampia. Taajuuskorjaimella voit muokata asetukset sopimaan musiikkityyliin. Toimintoja on kuusi: normaali, rock, jazz, klassinen, country ja pop. Näitä säätöjä voi tehdä helposti kaiuttimen yläpaneelista. Pakkaukseen kuuluu myös kaukosäädin, jolla voit ohjata kaiutinta kauempaakin.

Upeat moniväriset LED-valot luovat lisää juhlatunnelmaa. Valot saa päälle ja pois kaiuttimen takapaneelista. Ne synkronoituvat musiikin rytmin mukaan. Valoja voi hallita kaukosäätimellä. Voit laittaa ne vilkkumaan musiikin tahdissa tai laittaa päälle yksivärisen valon (punainen, sininen tai vihreä).

Siirrettävä bilekaiutin

Wild Ska 1 on suunniteltu siten, että se on helppo siirtää paikasta toiseen tarvittaessa. Sen ei ole pakko olla koko ajan kiinni verkkovirrassa. Siinä on ladattava 4500 mAh:n akku, joka kestää yhdellä latauksella noin 7 tuntia. Akunkestoon vaikuttaa paljon äänenvoimakkuuden taso. Musiikkia voi kuunnella 7 tuntia 70 %:n äänenvoimakkuudella, eli pienemmällä volyymilla akku kestää vielä pidemmän ajan.

Wild Ska 1 ei ole mahdottoman isokokoinen, vaikka tehoja löytyykin. Kaiutin on alle 80 cm korkea ja painaa kymmenisen kiloa. Sen sivuilla olevien kantokahvojen avulla sitä on helppo kantaa. Pyörien ja vetokahvan ansiosta sitä voi kätevästi myös vetää perässä. Pyörät rullaavat hyvin erilaisilla alustoilla.

Kuuntele musiikkia tai soita sitä itse

Wild Ska 1 on monipuolinen kaiutin. Voit kuunnella sillä musiikkia monista eri laitteista. Voit yhdistää puhelimesi tai jonkun toisen laitteen kaiuttimeen Bluetoothilla (versio 5.0) tai USB-portin tai AUX-liitännän kautta. Kaiuttimessa on myös paikka microSD-muistikortille. Musiikkia voi siis toistaa suoraan puhelimesta, tai ladata se esimerkiksi USB-tikulle tai muistikortille. Äänilähdettä saa vaihdettua Mode-nappia painamalla.

Bluetooth-kaiuttimet tarjoavat nykyään erinomaisen äänen ja kannettavuuden. Langattomuus on ehdottomasti plussa ja lisää kaiuttimen käyttömahdollisuuksia paljon. Musiikkia voi alkaa kuunnella spontaanimmin, kun sitä ei ole pakko ensin siirtää valmiiksi tikulle tai muulle muistivälineelle. Soittolista on käytännössä rajattoman laaja, kun voit toistaa musiikkia esimerkiksi puhelimestasi.

Wild Ska 1:n kanssa sinun ei tarvitse pelkästään kuunnella musiikkia, vaan voit myös itse soittaa ja laulaa, sillä kaiuttimessa on kitaratulo ja mikrofonitulo. Voit siis järjestää jamit tai karaokeillan ystäviesi kanssa. Kaiuttimessa on myös toiminto, jolla mikrofonin ja kitaran tulosignaalia voi tallentaa kaiuttimeen kytkettyyn USB- tai microSD-muistiin. Mikrofoni ei sisälly kaiuttimen pakkaukseen, vaan on ostettava erikseen.

Wild Ska 1 kesän pippaloihin

Kaiutin täyttää monet bilekaiuttimille asetetut vaatimukset. Volyymit ja bassoäänet saa kovalle. Kaiutin on helposti siirrettävä. Siinä on ladattava akku, joten verkkovirtaa ei aina tarvita. Bilevalot luovat juhlatunnelmaa, eikä erillisiä lamppuja tai strobovaloja välttämättä tarvita.

Pienehkön koon, ladattavan akun ja muiden ominaisuuksien ansiosta Wildska on helposti liikuteltavissa. Bileet voi siis pistää pystyyn lähes missä tahansa, milloin tahansa. Kaiutin ei kuitenkaan kestä vettä, joten ulkotiloissa sitä ei kannata käyttää.

Bluetooth-yhteys toimii hyvin. Kun musiikkia toistaa puhelimen kautta, ei puhelimen tarvitse olla aivan kaiuttimen vieressä, vaan Bluetooth-yhteys säilyy, vaikka laitteet olisivat kauempana toisistaan. Ainakin kolmiossa kuljeskellessa Bluetooth-yhteys ei katkennut, vaan soitto soi pätkimättä, vaikka puhelin oli toisessa päässä asuntoa kuin kaiutin.

NGS Wild Ska 1:ssä äänenvoimakkuutta riittää ja se tarjoaa melko jykevän basson. Vielä lisää bassonjytkettä saa Mega Bass -toiminnon avulla. Kaiuttimen äänenlaatu on kirkas. Taajuuskorjaimen valmiilla toiminnoilla kaiuttimen säädöt saa helposti sopimaan soitettavan musiikin tyyliin. Lisäksi voi itse säätää bassoa ja diskanttia oman maun mukaan.NGS:n tuotevalikoima 1.6.2021