Poistotuotteet - Turvallinen ja sopivan hintainen hankinta

{image:text}

Luurinetin sivuilla olevassa Poistot-tuotekategoriassa on ollut satunnaisesti erilaisia poisto- ja asiakaspalautustuotteita saatavilla jo pidemmän aikaa. Heinäkuun alusta kategoria on uudistunut ja siellä on saatavilla myös tuotteita, joita ei normaalissa Luurinetin valikoimassa ole tarjolla.  Kirjoitushetkellä sieltä löytyy televisioita, tietokoneita (esimerkiksi pelitietokoneita) ja tietokoneen näyttöjä. Valikoima vaihtelee ja muuttuu, eikä saman valmistajan tai tuoteryhmän tuotteita ole aina valikoimassa. Tuotteet ovat lähes aina yksittäiskappaleita.

Poistotuotteet ovat turvallinen hankinta. Tuotteilla on samat takuuehdot kuin mistä tahansa ostetulla samalla tuotteella ja niitä koskevat etämyynnin palautusehdot samoin, kuin muitakin verkosta ostettavia tuotteita.

SAMA TUOTE, ERI HINTA

Jos olet jo käynyt tutustumassa näihin tuotteisiin, olet saattanut kummastella, miten samalla tuotteella voi olla useampikin eri hinta. Tuotteet on nimetty siten, että niiden nimestä käy ilmi syy, jonka vuoksi ne ovat tarjolla poistotuotteina.

POISTO, AVAAMATON PALAUTUS

Yllä olevan mukaisesti nimetyt tuotteet ovat jostakin syystä palautuneet asiakkaalta avaamattomina takaisin varastolle. Pakkauksissa saattaa kuitenkin olla naarmuja tai niissä on ylimääräisiä tarroja. Vaikka kyseessä on täsmälleen sama ja avaamaton pakkaus kuin liikkeestä ostettaessa, nämä naarmut ja tarrat laskevat myyntihintaa, eikä niitä myydä enää täydellä hinnalla.

POISTO, PAKETTIVAURIO

Pakkausvauriotuotteissa myyntipakkausta ei ole avattu, mutta se saattaa olla esimerkiksi kulmasta rutussa, tai siinä voi olla reikä, ts. jokin naarmua suurempi vaurio.  Tuote itsessään on siis alkuperäisessä paketissa, mutta paketti kärsinyt jossain vaiheessa kuljetusta. Samoin kuin muidenkin tuotteiden kohdalla takuu on normaali valmistajan takuu, mutta hinta ”täydelliseen” myyntipakkaukseen verrattuna edullisempi.

Kuten jokainen elektroniikkaa joskus hankkinut tietää, on näiden tuotteiden pakkaukset usein tuskatuttavan suuria verrattuna sisältöönsä ja sen vuoksi pakkausten sisällöt eivät pienten kolhujen ja rikkoontumisten takia pääse vaurioitumaan.

POISTO, AVATTU PALAUTUS

Edullisin tuoteryhmä poistotuotteissa on ”avattu palautus”. Nimensä mukaisesti tuotepakkaus on ollut auki ja tuotetta on voitu käyttää enintään 14 päivää, mutta tuotteet on kuntotarkastettu ja niiden toimivuus on testattu, ennen pakkauksen sulkemista ja pakkauksesta löytyvät samat tarvikkeet kuin avaamattomastakin myyntipakkauksesta. Takuuehdot ovat samat kuin avaamattomilla, eli löytyvät tuotteen sivuilta. Myyntihinnassa on huomioitu se, että pakkaus on purettu ja suljettu uudelleen. Suurimmasta osasta pakkauksia löytyy alla olevan kuvan mukainen tarra.

POISTO, DEMOKÄYTÖSSÄ OLLUT

Demotuotteet ovat olleet esillä esimerkiksi maahantuojan tilaisuuksissa tai messuilla, eivät siis ole käyneet asiakkailla. Tuote on ollut siis käytössä tietyn ajan ja tämä aika pyritään aina kertomaan tuoteilmoituksessa. Hinnoittelussa on huomioitu avatut tuotepakkaukset ja käytössä ollut aika.

Poistotuotteet ovat siis aivan yhtä turvallinen hankinta, kuin mistä tahansa hankittu vastaava tuote, ne on yllä olevien syiden mukaisesti hinnoiteltu edullisemmaksi kuin vastaavat myyntipakkaukset normaalisti.  Kaikilla poistotuotteilla on normaali takuu ja normaali palautusoikeus.

Tutustu poistotuotteisiimme täällä:

https://www.luurinetti.fi/poistot

KUVIA PAKETTIVAURIOLLISISTA TUOTTEISTA


KUVIA TUOTTEISTA, JOTKA ON AVATTU, PALAUTETTU JA KUNTOTARKASTETTU

 

18.11.2020 löytyvät poistotuotteet, jatkuvasti uusia tuotteita, jotka löydät osoiteella www.luurinetti.fi/poistot