Uusi
  • Screenor Clever MagSafe suojalaukku iPhone 14 black

Screenor Clever MagSafe suojalaukku iPhone 14 black

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Screenor
  • Tuotekoodi: 30301
  • Tuotenumero: 6438327303018
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl
Katso kaikki yhteensopivat suojakuoret ja -laukut Apple iPhone 14 -puhelimelle tästä.

Screenor Clever -suojalaukku Apple iPhone 14 -puhelimelle, väri: musta ulkopuolelta ja musta sisältä. Tämä suojakuori on MagSafe-yhteensopiva.

Screenor Clever -suojalaukut valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista. Niiden pintamateriaalina käytetään Eko-nahkaa. Ne on suunniteltu kevyiksi, kestäviksi ja helppohoitoisiksi jokapäiväiseen käyttöön suojaamaan puhelinta ja pitämään yhden tärkeimmän kortin mukana.

Screenor Clever -suojalaukun kansi sulkeutuu ilman erillistä sulkijaa magneetilla. Avattuna koteloa voi käyttää myös pöytätukena, jolloin puhelimen näytöltä on kätevää katsoa esimerkiksi videoita. Eko-nahka on kestävää, pehmeää ja miellyttävää. Normaalin nahan kaltaisesti se läpäisee ilmaa ja kosteutta. Materiaali on kemikaalitestattu EU-asetusten mukaisesti REACH-testauksella.

HUOMIO! Käytämme tässä tuotteessa mallikuvaa, joka ei vastaa tilattua tuotetta. Screenor Clever -suojalaukut ovat mallikohtaisia ja siten kameran ja muiden liitäntöjen kohdat vastaavat aina puhelintasi.

Yhteensopivat tuotteet: Apple iPhone 14
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.