Uusi
  • Screenor panssarilasi Honor X7

Screenor panssarilasi Honor X7

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Screenor
  • Tuotekoodi: 16464
  • Tuotenumero: 6438327164640
  • Valmistajan takuu: 12 kk

Heti varastosta yli 25 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 22,90 2290
Määrä: kpl
Katso kaikki yhteensopivat lisävarusteet Honor X7 -puhelimelle tästä.

Screenor New Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan puhelimesta riippuen suorana tai kaarevana ja se ylettyy aina näytön reunasta reunaan. Tässä Screenorin New Full Cover -lasissa on musta reunus ja sen erikoisliimapinnan ansiosta se kiinnittyy puhelimen näyttöön koko pinta-alaltaan (suurin osa lasikalvoista kiinnittyy vain reunoista).

Tämän ansiosta lasin kosketustuntuma on parempi, kuin vain reunoista kiinnittyvillä lasikalvoilla. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat, kohdistustarra ja asennuslasta, sekä ainutlaatuinen 3 kk Screenor-laatutakuu (katso takuuehdot ja -ohjeistus videon alapuolelta).

Tämän ansiosta lasin kosketustuntuma on parempi, kuin vain reunoista kiinnittyvillä lasikalvoilla. Paketissa on mukana kuvalliset asennusohjeet, puhdistusliinat, kohdistustarra ja asennuslasta, sekä ainutlaatuinen 3 kk Screenor-laatutakuu (katso takuuehdot ja -ohjeistus videon alapuolelta).

Reunasta-reunaan tulevia panssarilaseja ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti suojalaukkujen tai -kuorien kanssa.

Yhteensopivat tuotteet: Honor X7Huomaathan, että reunasta reunaan tulevien lasikalvojen kanssa ei suositella käytettäväksi suojalaukkua tai -kuorta, sillä jossain tapauksissa nämä voivat nostaa lasikalvon pois paikaltaan tai hajottaa lasikalvon reunat.

Screenor myöntää ainutlaatuisen kolmen kuukauden asennus- ja kestävyystakuun seuraavin ehdoin kaikille lasikalvoilleen:

Takuu kattaa tuotteen asennuksen, kiinnipysymisen, naarmuuntumisen ja rikkoontumisen. Lasituotteen ominaisuuksiin kuuluu, että suojatessaan laitetta se saattaa rikkoontua, mutta hyvityksenä tästä Screenor korvaa asiakkaalle kerran tuotteen mahdollisen rikkoontumisen.

Mikäli et saa suojalasia onnistuneesti asennettua ohjeiden mukaan, tai kohtaat jonkun muun mielestäsi takuun alaisen ongelman tuotteemme kanssa, voit olla yhteydessä Screenoriin sähköpostitse info@screenor.fi ja kertoa ongelmasta kuvan ja yhteystietojen kera. Takuukäsittelyyn Screenor tarvitsee myös tiedon Screenor suojalasin ostopaikasta ja hankinta-ajasta. Takuun voimassaolo edellyttää, että asiakas on tutustunut ja noudattanut tuotteen mukana tulevia asennusohjeita.

Asiakas on oikeutettu enintään yhteen korvaavaan takuutuotteeseen per ostokerta ja takuu on voimassa 3 kk ostohetkestä. Takuu ei koskaan kata varomattomasta käytöstä päätelaitteelle aiheutunutta vahinkoa.

Takuu ei kata kulmasta kulmaan tulevia lasikalvoja, mikäli niitä käytetään yhdessä suojakotelon tai -kuoren kanssa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.