Uuden Samsung Galaxy Tab A7 10.4" -tabletin myynti alkoi

{image:text}

Samsung Galaxy Tab A7 10.4" – Monipuolinen ja järkevä valinta

Samsung julkaisi uuden Galaxy Tab A7 10.4" -tabletin, joka tarjoaa reilusti Samsungin innovaatiovoimaa kohtuuhintaan! Tämä tabletti sopii moneen tarpeeseen. Suurempi näyttö ja helppokäyttöisyys tekevät siitä monipuolisen. Se sopii käyttöön kotona, matkoilla ja töissä. Uusi Samsung Galaxy Tab A7 sisältää monia Samsungin lippulaivamallien ominaisuuksia, mutta hieman yksinkertaisemmassa muodossa, jotta hinta voidaan pitää alhaisempana.

Samsung Galaxy Tab A7 tuntuu mukavalta kädessä ja näyttää hyvältä. Se on vain 7 mm ohut ja sopii erinomaisesti elokuvien katseluun vaaka-asennossa. Kehys on vain 10 mm, joten näyttö käyttää koko pintaalan hyväkseen.

Näytön suuri tarkkuus ja kirkkaus tekevät kuvasta vivahteikkaan. Yhdessä upean kuvan kanssa neljä Dolby Atmos -kaiutinta luovat upeita katseluelämyksiä ja mukaansatempaavia pelikokemuksia.

Tehokas suoritin varmistaa, että voit vaihtaa sujuvasti sovellusten välillä ja reagoida nopeasti peleissä. Reilun kokoinen akku riittää moneksi tunniksi. Kun on aika ladata akku, se onnistuu nopeasti 15W:n pikalatauksella (pikalaturi myydään erikseen).

Samsung Kids -tilassa voit antaa Galaxy Tab A7 -tabletin lapsesi käyttöön ilman huolta siitä, että hän näkisi sopimatonta sisältöä tai pääsisi käsiksi tiedostoihisi. Samsung Kids sisältää hauskoja ja pedagogisia sovelluksia, joita voit täydentää Google Playstä ladattavilla sovelluksilla. Voit myös pitää silmällä, miten kauan lapsi käyttää tablettia ja mitä sovelluksia hän käyttää.

Samsung Knox varmistaa, että sisältösi ja tiedostosi pysyvät suojassa ulkopuolisilta. Tietoturva toimii sekä laitteisto- että ohjelmistotasolla ja varmistaa, että kukaan ei pääse käsiksi sisältöösi. Galaxy Tab A7 -tabletin kasvojentunnistus antaa mahdollisuuden valita kätevän ja turvallisen tavan avata tabletin lukitus.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4" ja lisävarusteet 24.9.2020