Ezviz A1S (4G) hälytysjärjestelmä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ezviz
  • Tuotekoodi: CS-A1S-32WE4G
  • Tuotenumero: 6971744230081
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 13 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 279,00 27900
Määrä: kpl

Tiedostot

Täysin langaton EZVIZ A1S (4G) -järjestelmä tuo uusimman teknologian ja hälytysjärjestelmän kotiisi. A1S (4G) toimii muiden Ezvizin älykkäiden antureiden ja turvakameroiden kanssa, joiden avulla saat pidettyäsi kotisi suojattuna ja turvallisena vuorokaudenajasta riippumatta. Turvalaitteet hälyttävät sinua havaittuaan epänormaalia liikehdintää. Laitteen helppokäyttöisyyttä lisää sen langattomuus ja sisäänrakennettu ladattava akku.

Ezviz A1S (4G) –järjestelmän solukopioinnin ansiosta varmistat, että turvajärjestelmäsi pysyy aina verkossa katkeamatta. Lisäksi hälyttimen sisäänrakennettu jopa 4610 mAh -akku varmistaa sähkökatkojen tai muiden odottamattomien häiriöiden sattuessa katkeamattoman suojauksen. Voit yhdistää järjestelmän jopa 32 muun EZVIZ-laitteen kanssa 150 metrin etäisyydelle, joten voit suunnitella juuri haluamanlaisesi turvaverkon kotiisi.

Ezviz A1S (4G) -hälytysjärjestelmä on tehokas ja monipuolinen, jonka avulla suojaat itsesi ja läheisesi. Kun asennat SIM-kortin, saat hälytyksiä myös tekstiviestien ja puhelujen muodossa. Kuitenkin helpoiten laitteen käyttö ja hallinta onnistuu EZVIZ-sovelluksen avulla ( toimii Android ja Apple käyttöympäristöissä), jonka kautta pääset hallinnoimaan kaikkia EZVIZ-laitteitasi. Saat mahdolliset hälytykset suoraan sovellukseen ja voit säädellä laitteen lukuisia asetuksia puhelimesi välityksellä vaivatta.

-    Tuotteen mitat: 138 x 113 x 65 mm, paino: 350 g
-    Langaton, kantama jopa 150 m
-    Akun kapasiteetti 4610 mAh
-    Taajuus 868 Mhz
-    Virrankulutus 5 W
-    Vahvistus 10 dB
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.