Ezviz DB1 WiFi-ovikello videoyhteydellä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Ezviz
  • Tuotekoodi: CS-DB1-A0-1B3WPFR
  • Tuotenumero: 6970443214781
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 3 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 169,00 16900
Määrä: kpl

Tiedostot

Paranna kotisi turvallisuutta tai tervehdi vieraitasi itsesi ollessa muualla EZVIZ DB1 –video-ovikellon avulla. Ovikello on suunniteltu toimimaan kaikkina vuorokaudenaikoina ja se kestää äärimmäisiäkin sääolosuhteita, joten voit hyödyntää ovikellon tarjoamia ominaisuuksia juuri silloin kuin niitä tarvitset.

Älykkäällä DB1-video-ovikellolla voit nähdä tarkasti, kuka on ovesi takana, myös silloin kun et itse ole kotona. Huippulaadukkaan 3 megapikselin videokuvan ja laajan näkökentän ansiosta näet pienimmätkin yksityiskohdat. Sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen avulla voit keskustella vieraidesi kanssa. Kun joku soittaa ovikelloasi, saat välittömästi hälytyksen älypuhelimeesi, ja et koskaan menetä vieraitasi.

Kun yhdistät laitteesi EZVIZ-sovellukseen (Android ja Apple) voit hallita, tallentaa ja käyttää ovikelloa helposti ja vaivattomasti älypuhelimesi välityksellä, paikasta riippumatta. Voit vastaanottaa vieraasi tai häätää mahdolliset tunkeilijasi ovikellon avulla. Lisäksi voit jakaa ovikellon videokuvaa muille perheenjäsenillesi, jotta hekin voivat tarkkailla kodin ympäristöä tarvittaessa. Mikäli omistat muita EZVIZ-laitteita, voit kätevästi säätää ja hallita niitä kaikkia saman sovelluksen kautta.

-Tuotteen mitat: 130 x 46 x 21 mm, paino: 125 g
-Yönäkö, kantama 5 metriä
-Käyttölämpötila -20-60°
-Kaksisuuntainen ääni
-3 megapikselin video
-Kuvausnopeus 30 fps
-IP-luokitus 65
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.