Huawei Watch GT 2 -sarjan kellot

{image:text}

Mitä eroa on Huawei Watch GT 2 42mm, Huawei Watch GT 2 46mm, Huawei Watch GT 2e ja Huawei Watch GT 2 Pro -kelloilla?

Huawei Watch GT 2 -sarjan älykellot ovat monipuolisia ja tyylikkäitä. Niillä voi esimerkiksi seurata aktiivisuutta ja terveyttä monipuolisesti sekä hyödyntää niissä olevia sisäänrakennettuja valmennustoimintoja. Kellosta on hyötyä sekä urheillessa että ihan tavallisessa jokapäiväisessä elämässä.

Upea kello viimeistelee tyylisi. Vaihtorannekkeilla ja erilaisilla TPU- ja PC-suojilla kelloista saa helposti ja edullisesti muokattua entistä paremmin omaan makuun sopivia. Saat Huawei Watch GT 2 42mm, Huawei Watch GT 2 46mm, Huawei Watch GT 2e ja Huawei Watch GT 2 Pro -kellojen rannekkeet, panssarilasit ja suojat meiltä nopealla toimitusajalla! Kaikille neljälle eri kellomallille on eri suojat ja osaan sopivat myös eri rannekkeet, joten ole tilatessasi tarkkana, jotta saat varmasti yhteensopivat tuotteet juuri oman mallin kelloosi.

Huawei Watch GT 2 42mm lisävarusteet
Huawei Watch GT 2 46mm lisävarusteet
Huawei Watch GT 2e lisävarusteet
Huawei Watch GT 2 Pro lisävarusteet

Älykello mukana kaikissa aktiviteeteissasi

Voit seurata älykellolla terveyttäsi ja liikuntasuorituksiasi monipuolisesti missä ikinä oletkaan menossa tai mitä olet tekemässä. Lisäksi kelloissa on monia muitakin käteviä ominaisuuksia, kuten Bluetooth-yhteys, sään seuranta, herätyskello ja paljon muuta. Voit myös vastaanottaa kelloosi esimerkiksi sähköpostin, kalenterin ja sosiaalisen median ilmoituksia.

Kaikissa neljässä kellossa on 5ATM-vedenkestävyysluokitus. 5ATM tarkoittaa sitä, että kelloa voi käyttää myös matalan veden aktiviteeteissa kuten uinnissa. Ne eivät kuitenkaan sovellu sukellukseen, vesihiihtoon tai muuhun vastaavaan toimintaan, johon liittyy isompia nopeuksia ja syvempiä upotuksia.

Kellojen koossa ja materiaaleissa eroja

Kellot ovat ominaisuuksiltaan pitkälti samanlaisia. Suurimmat erot löytyvät kellojen koosta ja materiaaleista ja akun kestosta.

Huawei Watch GT 2 42mm on näistä kelloista pienin. Sillä on painoa vain 29 grammaa ilman hihnaa ja näytön koko on 1,2 tuumaa. Huawei Watch GT 2 Pro on selvästi näistä kelloista isoin. Sillä on painoa 52 grammaa. Loput kaksi kelloa asettuvat painonsa puolesta näiden kahden väliin.

Huawei Watch GT 2 42 mm -kellon akku kestää normaalikäytössä 7 päivää. Muissa kolmessa kellossa on reilusti pidempi 14 päivän akunkesto. Näiden kellojen näytön koko on 1,39 tuumaa, eli hieman isompi kuin Huawei Watch GT 2 42 mm -kellossa.

Kelloista kolme on valmistettu metallista ja muovista, kun taas Huawei Watch GT 2 Pro -kellon runko on tehty titaanista ja näyttö safiirilasista.