Keitä parhaimmat aamukahvit ja tarjoa maukkaat kahvijuomat arjen kahvitteluhetkiin Wilfan kahvinvalmistus-tuotteilla

{image:text}

Valitse parhain kahvinkeitin eri tilanteisiin

Haluatko tarjota vieraillesi aina parhaimmat kahvit? Eikö aamusi lähde käyntiin ilman kunnon kahvikupillista? Wilfan monenlaisilla kahvinvalmistukseen tarkoitetuilla tuotteilla keität täyteläistä ja laadukasta kahvia niin arkeen kuin juhlaan. Tehokkaat kahvinkeittimet ja hienostuneet kahvimyllyt varmistavat, että kahvisi on aina herkullista ja juuri sinulle sopivaa.

Wilfa Classic -sarjan kahvinkeittimet ovat muotoilultaan klassisen tyylikkäitä, pienellä modernilla twistillä. Classic-kahvinkeittimissä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden ansiosta keittimellä valmistettu kahvi on aina yhtä aromikasta. Esimerkiksi uuttoajan säätö eli Flow Control -ominaisuus mahdollistaa uuttoajan säätämisen käytettävän veden määrän mukaan. Näin kahvista tulee aina yhtä aromikasta kahvin valmistusmäärästä riippumatta.

Classic-kahvinkeitin pysyy koko keittoprosessin ajan optimaalisimmassa 92-96ºC asteen lämpötilassa ja mikä parasta – pannullinen kahvia valmistuu huippunopeasti vain muutamassa minuutissa. Pelasta siis kiireiset aamut nopealla kahvikupposella. Kahvinkeitin on myös monia muita kahvinkeittimiä hiljaisempi, joten voit huoletta keittää kahvisi muiden vielä nukkuessa.

Wilfa Black Performance ja Wilfa SVART Precision -kahvinkeittimet valmistavat täyteläistä kahvia kaikissa tilanteissa. Kahvinkeittimissä on hyödynnetty ainutlaatuista teknologiaa, joka tulee esille erityisesti niiden vesipumpuissa ja vesisäiliöissä. Vesipumput on suunniteltu niin, että ne pumppaavat aivan kaiken veden säiliöstä. Vesisäiliöt ovat myös irrotettavia, joiden avulla saat puhdasta vettä kahvinvalmistusta varten! Molemmissa keittimissä on myös Flow Control -uuttoajansäätö ominaisuus.

Wilfan perkolaattorikeittimet ovat täydellinen valinta perinteisiä kahvinvalmistustapoja arvostaville. Perkolaattori valmistaa kahvin metallisen kestosuodattimen läpi ja kierrättää todella kuumaa vettä keittimessä useaan kertaan. Tämän menetelmän ansiosta valmis kahvi on esimerkiksi tavallista suodatinkahvia täyteläisempää, vahvempaa ja aromikkaampaa. Valmis kahvi maistuu erityisesti pannukahvin nimeen vannoville kuin myös uusia makuelämyksiä kaipaaville.
 

Kahvimyllyt vastapaahdettua kahvia kaipaaville


Kun haluat kahvisi mahdollisimman tuoreena, ovat vastajauhetut kahvipavut oikea valinta. Kun kahvipavut jauhetaan vasta hetkeä ennen tarjoilua, säilyy kahvin maku parhaimpana ja voimakkaimpana. Tätä varten Wilfalla on useampi kahvimylly vaihtoehto, joiden avulla jauhat laadukkaat kahvipapusi ja valmistat maukkaimmat kahvijuomasi.

Wilfa Svart Uniform on markkinoiden tehokkaimpia ja hienostuneimpia kahvimyllyjä. Yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa kehitelty kahvimylly ei jätä ketään kylmäksi. Kahvimyllyn terät jauhavat pavut tehokkaasti, tarkasti ja tasaisesti parhaimman lopputuloksen takaamiseksi. Tämän lisäksi kahvimylly on erittäin helppokäyttöinen ja sopii mainiosti myös hiljattain vastapaahdetun kahvin maailman astuneille.

Myös muunlaisia kahvimyllyjä on saatavilla. Wilfa IL Solito -kahvimyllyt ovat tyylikkään näköisiä ja sopivat modernin keittiön sisutukseen. Saat jauhettua kahvimyllyllä pavut niin espressoihin kuin suodatinkahveihin. SVART Aroma ja SVART Nymalt kahvimyllyissä on molemmissa viisi erilaista karkeusastetta eri kahvilajeja varten. Kahvimyllyt ovat tarkkoja ja ne säilyttävät kaikki parhaimmat kahvin aromit jauhamisprosessin jälkeen.

Kiireisemmässä elämäntilanteessa oleville tai kaupungissa tai luonnossa liikkuville Wilfan termosmuki voi olla hyvä hankinta. Termosmuki pitää niin kahvin, teen kuin muunkin haluamasi juoman lämpimänä, jotta voit nauttia kuumaa juomaa vasta määränpäässäsi. Termoskannu pitää kahvin lämpimänä isommallekin porukalle. Makoisia kahvihetkiä!