Uusi
  • Reolink Argus 3 Pro akkukäyttöinen 4MP WiFi-kamera LED-valolla white *poisto, avattu palautus*

Reolink Argus 3 Pro akkukäyttöinen 4MP WiFi-kamera LED-valolla white *poisto, avattu palautus*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • Valmistaja: Reolink
  • Tuotekoodi: 90760
  • Tuotenumero: 6972489773048
  • Valmistajan takuu: 24 kk

Heti varastosta 1 kpl

Toimitusaika: Kun teet tilauksen arkipäivisin ennen kello 12:00, tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Hinta: 100,00 10000
Määrä: kpl
ASIAKASPALAUTUS, TUOTETTA KÄYTETTY ENINTÄÄN 14 PÄIVÄÄ. TUOTE UUTTA VASTAAVA TÄYDELLÄ TAKUULLA JA TÄYDELLISELLÄ MYYNTIPAKKAUKSELLA.

Asiakaspalautustuote on turvallinen ostos, sillä on valmistajan normaali takuuaika ja sitä koskevat normaalit etäkaupan palautusehdot. Päätät itse maksatko enemmän täysin uudesta tuotteesta, vai ostatko tuotteen, jota on käytetty enintään 14 päivää.

Reolink Argus 3 Pro akkutoiminen kamera tarjoaa peräti 4MP tarkkuuden (2560x1440 pikseliä) ja kaksitaajuus WiFi-yhteyden. Tarkka optiikka, 16 kertainen digitaalinen zoomi, henkilöt ja ajoneuvot tunnistava tekniikka, IP65-luokiteltu suojaus ja akkutoimisuus mahdollistavat hyvin monipuoliset valvontamahdollisuudet. Kameran voi sijoittaa mihin vaan WiFi-verkon kattamalla alueella.

Reolink Argus 3 Pro -valvontakamerassa on lisäksi kirkas LED-kohdevalo. Havaittuaan liikettä kamera antaa visuaalisen hälytyksen sytyttämällä kirkkaan valonsa. Valon avulla kamera kykenee kuvaamaan hälytyksen aiheuttajaa videolle värillisenä hämärissäkin olosuhteissa. Video tallentuu kameraan asetettavalle microSD-muistikortille (enintään 128 GB).

Älykkään liiketunnistuksensa ansiosta kamera osaa erottaa henkilön ja ajoneuvon muun liikkeen joukosta ja hälyttää pelkästään jommankumman tai molempien liikkuessa kameran edessä.

Kaksisuuntaisen äänen avulla voi kuunnella kameran lähialuetta sekä puhua kameran kaiuttimen välityksellä. Reolink Argus 3 Pro mahdollistaa myös itse tehdyt äänihälytykset. Kameran voi esimerkiksi ohjeistaa toistamaan kaiuttimestaan, valittuna aikana ja päivänä, itse äänitetyn huutoviestin.

Reolink Argus 3 Pro osaa myös ajastetun kuvaamisen eli ns. time-lapse toiminnon. Kamera määritellään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja kuvasarjasta muodostuu video. Rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, liikennevirtojen seuranta, aamun sarastus, käyttökohteita on loputtomasti.

Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client -ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä, määritellä sähköpostiosoitteen johon videokuvia automaattisesti lähetetään kameran havaittua liikettä, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, verkkoasetuksia, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Myyntipakkauksen sisältö: Reolink Argus 3 Pro, seinäteline, pöytäteline, hihna tolppaan kiinnittämistä varten, ruuvaussapluuna, microUSB -latauskaapeli, pikaopas (englanniksi), varoituskyltti, ruuvit ja tulpat, resetointineula
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.